«Нафтогаз» надіслав «привіти» кременчужанам: рахунки на оплату та пропозицію виграти 10 тисяч кубів газу

29.03.2021, 12:02 Переглядів: 5 350 Коментарів: 4

 

Нагадаємо, абонентів ТОВ «Кременчукгаз-постачання» вдруге за останній час перевели на постачальника останньої надії — ГК «Нафтогаз України»

Кременчужанам приносять листівки-комбо від постачальника останньої надії (ПОН) ГК «Нафтогаз України»: на одному звороті рахунок за газ та пропозиція заповнити заяву-приєднання. На іншому звороті - «замануха», де обіцяють розіграти iPhone 12 та 10 тисяч кубометрів газу серед тих, хто стане постійним клієнтом ГК «Нафтогаз України» у березні та квітні.


У рахунках, які надсилає ПОН, на жаль, не вказаний ні період, за який слід сплатити, ні кількість кубометрів газу. Проте є вказівка «об'єм газу визначений вашим оператором ГРМ» - тобто ПрАТ «Кременчукгаз». Нагадаємо, абонентів ТОВ «Кременчукгаз-постачання» із 13 березня перевели на постачальника останньої надії — ГК «Нафтогаз України». Це вже трапляється удруге — така ж сама ситуація була у жовтні 2020 року.


Авторка цих рядків теж отримала рахунок від ПОН. Після дзвінка оператору за телефоном, вказаним на платіжці, з'ясувалося, що це ще рахунок за жовтень — із 19 по 21 число (тоді послуги абонентам ТОВ «Кременчукгаз-постачання» теж надавав ПОН). До речі, один із наших читачів у коментарях писав, що не отримав рахунок за жовтень: тепер от ці рахунки надходять. ГК «Нафтогаз України» розсилає їх у паперовій формі. Проте оплата можлива і через Приват-24 (слід вказати яку саме послугу бажаєте сплатити), а також через сайт gas.ua через чат-боти gas.ua у Viber або Telegram.


Нагадаємо, за березень абоненти ТОВ «Кременчукгаз-постачання» також отримають дві платіжки за газ — одну (по 13 березня) від свого оператора, іншу (з 13 березня до кінця місяця) — від ГК «Нафтогаз України». ТОВ «Кременчукгаз-постачання» тимчасово припинило надавати послуги, і їх надає постачальник останньої надії. Проте автоматичного переходу ні до свого постачальника, ні до ГК «Нафтогаз України» не буде: кременужанам слід обрати собі постачальника газу в Україні газ побутовим клієнтам постачають понад 50 компаній. Обрати постачальника та порівняти ціни можна на онлайн-ресурсах «ГазПравда» (gazpravda.com.ua) або «Газотека» (gasoteka.ua-energy.org).


Разом із тим, інший кременчуцький постачальник ТОВ «Кременчукгаз-трейдінг» продовжує надавати послуги своїм абонентам.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
29 березня 2021 12:27

із 19 по 31 число


С 19 по 21 октября 2020 года.


1 0
0
29 березня 2021 12:52

ПОН - Коболев -Муфлон !!!

 


3 0
169
29 березня 2021 13:56

Цитата: Kremen.Club
із 19 по 31 число


С 19 по 21 октября 2020 года.

так, переслухала запис


1 0
642
29 березня 2021 18:59

Цитата: booble

ПОН - Коболев -Муфлон !!!

 

А чому так підгорає?



"«Нафтогаз» надіслав «привіти» кременчужанам..."

А в чому "привіт"?


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх