Кременчуцькі пологові отримали ноутбуки: скористатись «єМалятком» стане простіше

23.03.2021, 18:01 Переглядів: 1 987

 

Подарунки отримали 11 медзакладів області

23 березня у приміщенні Полтавської ОДА пологовим будинкам області вручили ноутбуки для забезпечення якісного надання послуги «єМалятко».


Техніку надав «Фонд Східна Європа», співпрацю з яким Облдержадміністрація розпочала у 2020 році. Керівник офісу «єМалятко» при Міністерстві цифрової трансформації Катерина Чорногоренко сподівається, що це спростить процес використання програми мешканцями області.


«Щороку в Україні народжується близько 300 тисяч немовлят, у 2020 році 72% усіх народжених зареєстровані через «єМалятко». Це дуже позитивна динаміка, і значить послуга є затребувана» - наголосила пані Чорногоренко.


Ноутбуки отримали пологові будинки Кременчука, Горішніх Плавнів, Гадяча, Лубнів, Миргорода, Полтави, Хоролу та Лохвиці. Тож передбачається, що найближчим часом у кременчуцькому міському перинатальному центрі буде облаштовано місце для реєстрації, аби батьки могли самостійно оформити заявку та швидко отримати свідоцтво про народження дитини. Уся процедура займатиме лише 20-30 хвилин.


«Послуга «єМалятко» дуже зручна і спрощена, вона надає можливість зареєструвати новонародженого і отримати до 10 послуг онлайн. Прямо в пологовому будинку чи ЦНАПі можна внести дитину до реєстру та оформити свідоцтво про народження. В умовах карантину це особливо важливо», - зазначив перший заступник голови ПОДА Дмитро Лунін.
Автор: Тамара Зінченко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх