«Кременчук» розгромив «Сокіл» і фінішував на другому місці

18.03.2021, 22:16 Переглядів: 1 798

 

Попереду серія плей-оф

Сьогодні, 18 березня, відбувся завершальний поєдинок перенесеного 15 туру УХЛ Паріматч, в якому «Сокіл» прийняв «Кременчук».


«Сокіл» - «Кременчук» 1:8 (0:1, 0:4, 1:3)

Шайби: 0:1 Тютченко, більш., 2:47; 0:2 Орлов (Созонов), 22:02; 0:3 Орлов (Гриценко, Денискін), 27:38; 0:4 Хрішпенц (Коробов, Денискін), 35:08; 0:5 Кисельов (Ворона, Тютченко), 39:20; 0:6 Денискін (Толстушко, Савченко), 43:49; 0:7 Орлов (Алексюк, Хрішпенц, більш.), 49:26; 1:7 Рубан (Міхнов, Кузьменко), 53:42; 1:8 Денискін (Дубінін, Григорян), 57:40.

Сокіл: Дубровський (Кубрицький); Лисенко - Бєлінський, Олендаренко - Голубич, Сисак - Платонов, Панченко - Андрейків; Німенко (А) - Смирнов - Малєтін, Рубан - Кузьменко - Міхнов (А), Морозов (К) - Курбатов - Павленко, Коржилецький - Симчук - Ступак.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусев - Григорян, Хрішпенц - Алексюк, Александров - Толстушко, Пукс - Варава; Коробов - Дубінін - Денискін, Кисельов - Ворона - Тютченко, Созонов - Смирнов - Орлов, Савченко - Гриценко - Савицький.



Довго на закинуту шайбу уболівальникам чекати не довелося, вже на другій хвилині Тютченко реалізував більшість і вивів кременчужан вперед. Після пропущеного гола "пернаті" побігли відіграватися, але кидки по воротам не йшли - то в захисника шайба потрапить, то ігровий снаряд парирує Новицький.


Другий період кияни провалили повністю, пропустивши чотири шайби і упустивши шанс на перемогу в цьому матчі. Заключна 20-хвилинка також пройшла під диктовку гостей. Хокеїсти з Кременчука в третьому періоді закинули ще три шайби. У «Сокола» єдину шайбу закинув кращий їх бомбардир - Рубан.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

 

- Ми не очікували, що буде такий результат, але ми в кожній грі намагаємося володіти ініціативою і створювати гольові моменти, але їх не завжди вдається реалізовувати. У цій грі нас прорвало. Та й в цьому матчі супернику дозволяли грати сімома, а не вісьмома хокеїстами, як у минулій очній грі" (посміхається).


- Як гадаєте, чи надломила «Сокіл» перша шайба, яку вони пропустили в більшості?


- Не дивлячись на те, що тренерський штаб і команда у «Соколу» молоді, але там всі досить досвідчені. Не можу сказати, що саме цей момент їх надломив. Ми намагалися активно діяти, перш за все, в зоні атаки, постійно вступати у відбір, нагнітати ситуацію у воріт суперника та створювати моменти. Я думаю, що саме завдяки такій грі нам вдалося добитися результату.


- Ви з кожною грою проти «Соколу» грали все зліше і зліше. Дійсно це так?


- Спортивна злість вона має бути присутня в настрої будь-якої команди. Не можу сказати, що ми були саме злі, але настрій був позамежним. Хлопці під шайбу лягали, а також в деяких моментах кидалися під неї та володіли ініціативою. Все це разом дало такий результат. Можемо це назвати спортивною злістю.


- Вам було принципово посісти друге місце за результатами регулярного чемпіонату?


- Якщо скажу, що ні, то злукавлю. Нам ця перемога потрібна була для кращого просування у плей-оф,  і все разом це позначилося.


- Чи не розслабить така перемога команду до плей-оф?


- У нас хокеїсти з великим інтелектом. Не гадаю, що вони захворіють на зіркову хворобу. Я думаю, що навпаки така перемога трохи надихне хлопців, і вони продовжать далі демонструвати таку гру.


- У плей-оф «Кременчук» гратиме з «Білим Барсом», де кременчуцька команда є фаворитом,. Чим білоцерківці небезпечні?


- У плей-оф немає слабких суперників. Найбільший суперник - це ми самі. Ми повинні демонструвати безстрашність і самовіддачу, як у грі з «Соколом». Це буде головний момент, який ми не повинні прогавити.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх