Американський сухпай передали до кременчуцького музею

16.03.2021, 07:35 Переглядів: 2 822

 

Вміст упаковки дегустували волонтери

До кременчуцького музею АТО/ООС, який знаходиться у ВПУ №7 передали американський сухий пайок. Про це повідомляють на сторінці Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО. 


- Сухий пайок. Поява і початок використання сухих пайків відносять к франко-прусській війні 1870 - 1871рр. В той час офіцери служби тилу Германської імперської армії почали використовувати супові концентрати, доречі, під маркою Knorr. А к кінцю дев'ятнадцятого віку військові відомства практично усіх найбільших держав (США, Франція, Британська, Німецька та Російська імперії) почали в різних видах використовувати сухі пайки. Нещодавно, наші друзі з міста Полтави (начальник відділу у Полтавській області Міністерства у справах ветеранів України Олександр Товпига) передали нам до музею АТО/ООС #ВПУ_7 упаковку американського сухпайка(меню 13), який, як гуманітарна допомога поставлявся до нашої армії в начальний період АТО, - повідомив Володимир Поляков. 


За його словами, щоб використовувати сухпай, як музейний експонат, вміст упаковки віддали на дегустацію дівчатам із волонтерської групи «Кременчук». Заключення: їсти можна, але наші кращі.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх