Для розвідників на Світлодарську дугу з «Телеграфа» відправили «ништяков»

22.02.2021, 15:32 Переглядів: 10 504

 

Дякуємо кременчуцьким фірмам та підприємствам за допомогу

З Кременчука на передову для українських військових відправили «ништяков». Видавець видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов на своїй сторінці в фейсбуці відзвітувався за допомогу, яку надали кременчужани через «ТелеграфЪ».


- По факту отправки очередной посылки с солдатскими полезностями отчитываюсь за доверенные мне средства. Приёмная «Телеграфа» - добрый (неизвестный) человек принёс три пары ватных штанов для соответствующей погоды - доставлено. Наши многолетние партнёры передали на Светлодарскую дугу для украинских разведчиков одного из подразделений: коробка сырокопченой колбасы от «Кременчукмясо», сигареты (куда ж без них на войне) - Торговый дом «Бордо», кофе, шоколад и конфеты к чайной церемонии в блиндаже - сеть магазинов «Принцип». Ребята, спасибо вам - знаю, что вы никогда не откажете. Сам чутка добавил недостающее, посуетился, сегодня 20 кило груза уехало. Пацаны, ловите там! И - да, возвращайтесь целыми и невредимыми, - написав на своїй сторінці Сергій Кулясов.


Також для військових докупили «ништяков» за 700 грн, які кременчужани принесли у приймальню видавничого дому «Приватна газета» (вул. Шевченка, 50А).


Допомога до військових відправилася 20 лютого.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх