У Кременчуці діє ще одна виставка «Фантазії мрій»

8.02.2021, 13:32 Переглядів: 2 334

 

Виставка триватиме ще протягом тижня

У читальній залі бібліотеки на Соборній презентували виставку «Фантазії мрій», яка триватиме до 13 лютого. За інформацією читальної зали, виставка - такий собі творчий коллаб, представлений Наталею Ляшенко, молодою художницею, яку впізнають за псевдонімом Міра Маркевич та її сином Віталієм Ляшенко, які свої фантазії представили через близькі і улюблені, доволі відомі сучасності стилі імпресіонізму, романтизму, абстракціонізму.


- Роботи ніби задзеркалля у старому буфеті з історією. У ці картини входиш, залишаючи за спиною усе тривіальне і звичне (посуд, порцелянові фігурки) і там, у глибині, за склом потрапляєш у інший світ старовинних англійських вулиць, чарівних озерець, моря, по якому зараз, здається, побіжить Фрезі Грант…а потім переключають увагу спогади про дитинство авторки пейзажні роботи, натюрморти ….. кожна робота з присмаком намріяних фантазій, - йдеться у повідомленні. 


Наталя Ляшенко (псевдонім Міра Маркевич), кременчужанка, 1978 року народження. В дитинстві мріяла стати художником, оперною співачкою, сценаристом, танцівницею, але мріям не вдалося справдитися, батьки не підтримували мистецькі здібності та бажання. Вона направила свій погляд на світ цифр і стала бухгалтером.


У 2016 році Міра Маркевич зустріла свого вчителя з образотворчого мистецтва – художницю Ліану Мартінес-Рязанову, яка допомогла оволодіти базовими знаннями з живопису. З того часу відбулося становлення та розпочато творчий шлях Міри Маркевич як художника. Та й всі мистецькі бажання були втілені в життя у вигляді хобі. Наталі цікаві різні техніки: гуаш, пастель, акварель, масло.


Віталій Ляшенко - син художниці (народився в м. Кременчук 07.12.1997р). Здобув освіту перекладача з англійської мови та використовує свої знання в роботі з клієнтами.


Постійна робота матері над картинами надихнула сина, коли йому було 19 років. Свої ж фантазії він передає улюбленим стилем абстрактного імпресіонізму (На виставці 4 роботи). Більшість робіт написана в стилі імпресіонізму.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Читальна зала
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх