Боти, тролі та ведмеді: що кременчужанам почитати на вихідних

7.02.2021, 09:02 Переглядів: 1 457

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента ЦМБ Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку бібліотечних книжкових новинок


 

Джеймс Кервуд «Бродяги Севера»

Потоваришувати з ведмедем нелегко, навіть, коли він зовсім маленький. Але для цуценяти Мікі не було вибору. І ось ці два малюка в дикій американській тайзі стали вірними друзями. Тепер ні зла вовчиця, ні сови, ні, навіть, люта вороняча стая – ніхто не міг їх здолати. А, коли прийшли холоди й ведмедик почалапав спати до барлогу, Міккі вирушив на пошуки нових пригод. Та друзі ще обов’язково зустрінуться.

Туве Янссон «Країна Мумі-тролів»

Одного разу фінська письменниця та художниця Туве Янссон вигадала світ дивовижних маленьких істот, що населяють Долину Мумі-тролів. У цій долині пахне так солодко і смачно – Мумі-мама смажить оладки для свого синочка Мумі-троля і його вірних друзів – адже непосидючим діткам потрібно мати багато сили для усіляких витівок, мандрівок і надзвичайних пригод.

 
 

Макс Кідрук «Бот. Гуаякільський парадокс»

Колишній програміст Тимур, найманець Хедхантер та психіатр Лаура Дюпре вирушають до Еквадору на пошуки психоістоти, яка підпорядковує свідомості мешканців Гуаякіля, спричиняючи напади жорстокості. У місті Тимура переслідують юрми людей з налитими кров’ю очима. Він здогадується, що психоістота шукає його – програміста, щоб зберегти себе, як вид, але не може зрозуміти, як воно заразило таку кількість людей?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх