Все по колу в кінці робочого дня: що подивитись у Дня бабака

2.02.2021, 19:01 Переглядів: 2 343

Зібрали для вас 6 фільмів та навіть один міні-серіал



Сьогодні, 2 лютого, міжнародний День бабака. Вважається, що в цей день потрібно спостерігати за бабаком, що вилазить зі своєї нори і по його поведінці визначати коли ж прийде весна. 


На біостанції Харківського національного університету імені Каразіна в селищі Гайдари бабак Тимко III, якого традиційно будять у перші дні лютого, спрогнозував прихід весни за шість тижнів.


«Весна вже наступає. Весна буде ранньою, але треба почекати, через 6 тижнів буде тепло», — сказала співробітник біологічного факультету Надія Токарська, яка дістала Тимка з його дерев’яної хатки.


В такий день хочеться знову переглянути фільм «День бабака», де все повторювалося знову і знову. Тож ТЪ зробив підбірку з аналогічних фільмів, де ті ж події повторюються день у день.


Трикутник



«Трикутник» — третій повнометражний кінофільм Крістофера Сміта, містичний трилер виробництва Великої Британії та Австралії. Головна героїня фільму (її роль виконує Мелісса Джордж) виявляється разом з друзями на покинутому лайнері, але вони не одні на цьому кораблі — за ними хтось невпинно стежить.


Лімб



На перший погляд Ліза з її молодшим братом і батьками — абсолютно звичайна сім'я, яка веде спокійне, розмірене життя. Але ніхто крім дівчинки не підозрює, що вони проживають один і той же день вже не в перший раз...


Повторюючи реальність



Сюжетна лінія будується навколо трьох пацієнтів реабілітаційного центру, які застрягли в часі. Що б вони не робили, кожен їх день знову і знову повторює попередні. Перегони, жорстокі вбивства, пограбування, неймовірна пристрасть і суїцид — все лише заради проби нових відчуттів. Адже їх не чекає розплата навіть за найзухваліші вчинки. Або все-таки чекає?


Вихідний код




Солдат на ім'я Коултер містичним чином опиняється в тілі невідомого чоловіка, який загинув в залізничній катастрофі. Коултер змушений переживати чужу смерть знову і знову до тих пір, доки не зрозуміє, хто — винуватець катастрофи.


Щасливий день смерті



Містичний фільм жахів, що вийшов 2017 року. Кожен в універі мріяв потрапити на день народження Тріш, але свято було безнадійно зіпсоване незнайомцем в масці, який вбив дівчину. Тепер проживає своє вбивство знову і знову. 


Знову голий


 


Андерс працює в рекламному агентстві і веде безтурботний спосіб життя. Через черговий конфуз він здається привабливим дочці свого боса, і ось вже у них призначена дата весілля. Вранці, в головний день свого життя, Андерс прокидається голим в ліфті незнайомого будинку, а до весілля залишається всього 2 години. Абсолютно так само починаються і всі наступні дні Андерса...


Матрьошка



Серіал-драмедія 2019 року. Дівчина Надя святкує свій 36-й день народження. Там вона знаходить хлопця і запрошує до себе додому, але після сексу швидко випроваджує його і відправляється в сусідній магазин у пошуках свого кота на ім'я Вівсянчик. Надя помічає його на тротуарі біля парку через дорогу, вона радісно біжить до нього на зустріч - і тут її на смерть збиває машина. Однак, відкривши очі, вона знову опиняється на вечірці. Все це відбувається знову і знову, змушуючи Надю розбиратися, у чому справа.

Теги: кіно
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх