Кременчужанка жахнулася від умов в дизелі Полтава-Кременчук

1.02.2021, 13:03 Переглядів: 7 452 Коментарів: 3

 

Кременчужанка Олена сьогодні, 1 лютого, поверталася додому на дизелі Полтава-Кременчук і була вражена умовами, які забезпечує Укрзалізниця пасажирам. Відео стану вбиральні Олена надіслала до редакції.



Інша вбиральня була зачинена. 


 

Автор: Руслана Горгола Відео: читачка Олена
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 177
1 лютого 2021 13:14

Так а что вы хотели от дотационного предприятия у которого Глава правления Жмак получает нищенскую зарплату 625 тысяч гривен? Дурак он что ли ишачить за такие гроши? Дайте ему зарплату хотя бы 5 млн. грн., тогда может быть что-то в этом туалете и изменится. Даст указание хоть раз в месяц мыть хлоркой. И второй откроют.


65 5
739
1
1 лютого 2021 13:33

добре, що в деяких вагонах тепло, бо в інших -холоднеча. А, замість згорівшого дизеля Кременчук- Ромодан, взагалі курсує два вагончики, і один з них , переважно  буває закритим! Зато оті усі пихаті хряки з наглядової ради укр залізниці отримують зарплатню600 тис.грн. та й керівники усіх розділів, великі і маленькі теж не бідні. усі отримують не погано! А, простий залізничник- 5-8 тис. а, ота вбиральниця, яка повинна прибрати засраний туалет. отримає 3 тисячі. А, окрім туалету іще багато всього їй треба перемити та повбирати.. Так, що як їй платять , так і працює. Чомусь я її не засуджую. 


49 4
272
1 лютого 2021 14:28

Цитата: Туся
Так, що як їй платять , так і працює. 

Невірне судження... 

по-перше, це все роблять -ЛЮДИ! І в першу чергу залежить від нас самих... і чистота в туалеті, і обігрів в вагонах, комфорт та інше. До того часу, поки людський труд не буде цінитись і відношення самих пасажирів буде- аналогічне, -будемо мати,- що маємо.

 

відносно зарплати- то вони працюють, тяжко їм, але вони намагаються хоть трішки зробити ці умови перебування кращими за ту мізерну зарплатню, але коли вони бачать що ця робота не поважається, -от тут...


31 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх