«Донбас» по буллітам перервав безпрограшну серію «Кременчука»

30.01.2021, 20:33 Переглядів: 2 103

 

Кременчуцька команда встановила рекорд сезону - 12 безпрограшних матчі 

Сьогодні, 30-го січня, в Дружківці «Донбас» приймав «Кременчук». Кременчуцька команда у серії буллітів програла Донбасу, який перервав виграшну серію Кременчука. Про це повідомляє пресслужба УХЛ.


«Донбас» - «Кременчук» 4:3 ПБ (1:1, 2:2, 0:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 Монс (Туркін, Захаров), 6:34; 1:1 Савченко (Грицьких, Кисельов), 11:13; 1:2 Пукс (Хрішпенц, Савицький), 22:18; 2:2 Захаров (Монс, Кожевников), 23:23; 3:2 Сигарьов (Кобелєв, Буценко), 32:40; 3:3 Денискін (Варава), 33:38; 4:3 Монс - переможний буліт.

Донбас: Трифонов (Дьяченко); Пангелов-Юлдашев - Тунхузін, Кожевников - Кобелєв, Журавльов - Курбатов; Монс - Туркін - Захаров (К), Шишлянніков - Бірюков - Сигарьов, Лялька (А) - Буценко - Коренчук (А), Мільохін - Карамнов - Пересунько.

Кременчук: Давлетшін (Гордюшин); Яковлєв - Варава, Александров - Григорян, Хрішпенц - Бойових, Грицьких - Толстушко; Коробов - Дубінін - Денискин (А), Созонов - Серанов - Орлов, Савицький - Пукс (А) - Тютченко, Савченко - Смирнов - Кисельов (К).



Матч команди розпочали на високих швидкостях, відразу обваливши на ворота супротивників шквал небезпечних моментів. Першими свій шанс змогли реалізувати донеччани - Монс на добиванні прошив Давлетшина і відкрив рахунок в матчі. Роль наздоганяючого «Кременчук» грав недовго - вже через 5 хвилин Савченко зрівняв цифри на табло. Таким чином, на першу перерву команди пішли з рівним рахунком на табло.


Друга двадцятихвилинка пройшла за сценарієм першої - команди по два рази обмінялися закинутими шайбами ??і на перерву знову пішли з рівним рахунком на табло - 3:3. Спочатку на шайбу Пукса відповів Захаров, а потім по шайбі закинули кращі бомбардири команд Сигарьов і Денискін.


У третьому періоді команди суттєво зменшили оберти, розуміючи ціну будь-якої помилки. Саме тому третю двадцятихвилинку клуби провели без закинутих шайб, перевівши матч в овертайм.


Однак, і додатковий час не вирішило долю матчу, що означало серію булітів. У серії післяматчевих кидків сильнішим виявився «Донбас», а команди розділили між собою 3 очка.


Головні тренери «Кременчука» і «Донбасу» Олександр Савицький та Ігор Чибирев в післяматчевій ZOOM-конференції відповіли на питання і ЗМІ і оцінили очну зустріч в рамках 30-го туру УХЛ Паріматч.

 

- Буліти - це перевірка майстерності або ж лотерея?

Олександр Савицький: Як на мене, буліти - це майстерність.

Ігор Чибирев: Я теж вважаю, що це все ж більше майстерність. Десь, звичайно, везіння є, але в більшості - це майстерність гравців.


- Як загалом можете оцінити сьогоднішній матч і що стало причиною результату на табло?

Ігор Чибирев: Я вважаю, що обидві команди грали добре. Всі розуміли, що це важливий матч, тому були обережними, допускали помилки. Гра була рівною і тому все дійшло до булітів.

Олександр Савицький: Хочу додати, що в таких іграх - хто більше помилився, той і програв. Не можу сказати, що ми ідеально грали, але такі промахи, коли нам забивали голи, неприпустимі. Треба більш надійніше грати в таких моментах - простіше зіграти, викинути шайбу і все.

Я вважаю, що моменти помилок, вони неприпустимі в таких іграх. А так, згоден - гра була рівна, швидка, цікава. Мені сподобалася.


- Для «Кременчука» - це вже друга булітная серія за тиждень. Це для команди перевірка нервів?

Олександр Савицький: Так, не шкодують моїх нервів хокеїсти і доводять до такого. Я жартую звичайно. Насправді, хокей в УХЛ зараз тим і цікавий, що будь-яка гра непередбачувана і нерви робить всім - і тренерам, і вболівальникам. Але, знову-таки, хокей - це хокей. Хлопці стараються, до кінця віддаються, тому такі матчі виходять.


- У грі було замало вилучень. З чим це пов'язано?

Олександр Савицький: Хокей - не балет, тому хлопці поставили грі такий жорсткий темп, терпіли, намагалися битися. Тут все - від настрою. Дві команди продемонстрували хороший, жорсткий і атлетичний футбол.

Ігор Чибирев: Та й судді сьогодні дали пограти - підтримували темп, який задали команди.


- «Кременчук» на старті сезону програвав матчі головним конкурентам за найвищі місця в таблиці, йшов на третьому рядку. Зараз повернув собі друге місце і до цього матчу з «Донбасом» здобув 12 перемог поспіль. Можна сказати, що зараз «містяни» знайшли свою гру?

Олександр Савицький: Зараз ми налаштовуємося окремо на кожен матч. А як воно було чи як воно буде, знайшли, не знайшли - покаже тільки час. Тому є гра - ми налаштувалися, повністю віддалися і пішли далі. Мені важко судити, знайшли чи ні. Є гра, «є день - є їжа».


- Якщо говорити в загальному про чемпіонат - наскільки виріс цей сезон і наскільки стало складніше і цікавіше грати?

Олександр Савицький: Зараз рівень всіх команд в чемпіонаті вирівнявся і кожна гра непередбачувана - з будь-яким суперником. Я гадаю, що через це піднявся вище рівень і самого чемпіонату. Якщо говорити про сам хокеї, то так, додалися майстри, звичайно, збільшилися швидкості. Але за рахунок того, що рівень всіх 8 команд зрівнявня, інтерес хокею піднявся.

Ігор Чибирев: Рівень хокею дуже підріс в цьому сезоні і дуже нелегко грати з кожною командою. Скрізь вистачає гравців, які можуть зробити результат. Тому так, рівень виріс.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх