Депутати Кременчука дали старт об'єднанню КДЮСШ №2 та кінно-спортивнї школи «Фаворит»

27.01.2021, 12:02 Переглядів: 2 168

 

Тепер у місті замість двох – одна спортивна школа імені Кисельова ?

Депутати Кременчуцької міської ради на сесії 26 січня погодили реорганізацію спортивних шкіл. Згідно з рішенням тепер КДЮСШ №2 та кінно-спортивну школу «Фаворит» мають об'єднати. За проголосували 32 депутати.

?

?

Перед початком голосування депутатка Лариса Гориславець звернула увагу, що раніше влада була за створення безлічі адміністрацій парків, для кращої організації роботи, а зараз намагається скоротити кількість спортивних шкіл шляхом об'єднання.

?

- Одним з аргументів обєднання було, що це невеличке комунальне підприємство, там всього лиш 10 осіб. Хочу нагадати, що у комунальних парках такий самий невеликий штат. Але на сесії минулого скликання приймалося рішення про утворення парків, одним з аргументів було те, що невеличке підприємство буде краще господарювати. Кінно-спортивна школа та КДЮСШ №2 й географічно розділені, й справді йде про створення філії, - зауважила Лариса Гориславець.

?


Міський голова Віталій Малецький зазначив, що для директора «Фаворита» не буде зменшена заробітна плата, лише зміниться запис у трудовій. Він був здивований, дізнавшись із ЗМІ, що наша школа була останнім кінно-спортивним закладом комунальної власності в Україні як окрема одиниця. Й додав, що реорганізація дозволить школам працювати у новому форматі.

?

- Хочеться, щоб школа працювала, тим паче ми вклали частину грошей в ремонт. Постійно долучаємо та прохаємо ту ж Атланту дати сіно чи овес. З усіма домовляємося, щоб школа функціонувала. Школа працюватиме дещо в іншому форматі. І те що у нас єдина юридична особа комунальна спортивна школа лишилась, може то наше досягнення, а може те, що невчасно відреагували. По нормативу, у Кременчуці повинно бути 1,5 спортивні школи, так колись вирішила держава. Реорганізація – це шлях до покращення, - запевнив міський голова.
 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх