Кременчуку дали 1,8 млн грн на житло АТОвцям та учасникам бойових дій

14.12.2020, 18:01 Переглядів: 2 447

Гроші призначені на житло для інвалідів та ветеранів з числа УБД; переселенцям, які безпосередньо брали участь в АТО та мають інвалідність

Кременчук отримав державну субвенцію в сумі 1 млн 836 тис грн на забезпечення житлом учасників бойових дій. На останньому засіданні виконкому (10 грудня) на цю суму збільшили доходи місцевого бюджету.


Зокрема, гроші призначені для таких категорій громадян, які потребують поліпшення житлових умов:

  • 1 млн 132 тис грн – на житло для сімей учасників бойових дій на території інших держав; для осіб з інвалідністю I - II групи з числа УБД на території інших держав, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов'язаних з перебуванням у цих державах;
  • 704 тис грн – на житло для внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в АТО та визнані особами з інвалідністю внаслідок війни III групи.

Розпорядником цих бюджетних коштів є департамент соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області. Дані категорії належать до тих, які першочергово забезпечуються житлом (безкоштовно).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх