Нові Renault поновили автопарк поліції охорони Кременчука

12.12.2020, 14:12 Переглядів: 2 970

 

Вони придбані за кошти поліції охорони

11 грудня поліцейські охорони області отримали 11 сучасних автомобілів Renault. Сучасні позашляховики поліпшать матеріально-технічну базу груп реагування Полтавського, Кременчуцького, Миргородського, Лубенського відділів та батальйону Управління поліції охорони.



Як зазначив начальник Департаменту поліції охорони Національної поліції України Сергій Парфенюк, автівки використовуватимуться для охорони об’єктів, забезпечення публічної безпеки на маршрутах патрулювання, а також реагування на виклики громадян.


Керівник поліцейських охорони Полтавщини Сергій Запорожець додає, що вони придбані за кошти поліції охорони та дадуть змогу більш якісно та ефективно виконувати завдання, забезпечити своєчасне реагування на правопорушення.


- Сучасні транспортні засоби безумовно сприятимуть підвищенню якості виконання нашої з вами роботи. Зокрема, поліпшають оперативність реагування на заяви та повідомлення громадян, а також ефективність реалізації основних завдань у сфері протидії злочинності на території області, - наголосив начальник поліції Полтавщини Іван Вигівський.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх