Розпочався літературний конкурс «Просто подвиг» для популяризації військових

13.11.2020, 14:04 Переглядів: 2 425

Взяти в ньому участь можуть не лише військові та ветерани армії, а і їх родичі, волонтери й навіть учні навчальних закладів області

З метою створення циклу іміджевих текстових матеріалів для використання їх в інформаційних кампаніях щодо популяризації військової служби в ЗСУ та підвищення іміджу армії серед громадян, на Полтавщині оголошують проведення літературного конкурсу «Просто подвиг».


Конкурс проведуть у три етапи:

  • збір конкурсних матеріалів від учасників (з 12 листопада до 1 грудня цього року);
  • підбиття проміжних підсумків, визначення конкурсною комісією кращих робіт та їхня публікація на офіційних ресурсах Полтавського обласного територіального центру (з 23 листопада до 6 грудня);
  • оголошення переможців та їхнє нагородження (з 7 до 12 грудня).
    Номінації конкурсу:


«Поетичний твір» – матеріали віршованої форми, що описують випадки героїзму, мужності та професійної навченості українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням;
«Проза» – прозові твори, що описують випадки героїзму, мужності та професійної навченості українських військовослужбовців під час виконання завдань за призначенням;
«Дитяча творчість» - матеріали, створені учнями навчальних закладів про відомі їм випадки мужності наших воїнів або яким вони собі уявляють «Подвиг».


Приз глядацьких симпатій: розігрується у всіх номінаціях, визначається кількістю вподобань та позитивних коментарів у соцмережах.
До участі в конкурсі запрошують військовослужбовців та ветеранів ЗСУ, а також їхніх родичів, волонтерів і навіть учнів навчальних закладів. Досить доречно, оскільки саме на останніх і має розраховувати армія, адже саме вони пожинатимуть плоди популяризації служби в ЗСУ.


На конкурс приймають матеріали, які показують випадки героїзму, доблесті, мужності, навченості і високі моральні якості українських військовослужбовців.


Матеріали для участі в конкурсі приймають на електронну адресу Полтавського обласного ТЦК та СП poltava.tck@gmail.com у вигляді прикріплених архівів.


У заархівованій папці повинен бути файл із матеріалом для конкурсу, фото місця події або особи, про яку написано (бажано для кращої візуалізації описаного читачем) та файл, що містить таку інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові автора;
  • його контактний телефон, електронна адреса;
  • звання (якщо є);
  • місце служби чи роботи (якщо є);
  • місце проживання (населений пункт, район).


Критерії оцінювання:

  • відповідність твору головному завданню конкурсу – популяризації Збройних Сил України (від 1 до 10 балів);
  • відповідність твору тематиці конкурсу (від 1 до 10 балів);
  • відповідність твору літературним вимогам – наповнення змістом, дотримання правил граматики, розмаїття лексики (від 1 до 10 балів);

Максимальна кількість балів – 30.


Усі учасники фінального етапу конкурсу нагороджуються дипломами. Конкурсанти, які зайняли друге та третє призові місця в окремих номінаціях, нагороджуються грамотами. Переможці, які зайняли перші місця у своїх номінаціях, нагороджуються грамотами та цінними подарунками.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх