У Кременчуці з'явився інтерактивний простір для соціалізації дітей з інвалідністю

26.10.2020, 17:27 Переглядів: 4 084

 

Впроваджують у життя минулорічні проєкти Громадського бюджету

Кременчуцький центр реабілітації дітей з інвалідністю поповнився сучасним розвиваючим обладнанням для соціалізації вихованців. Колектив Кременчуцького міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю завдяки «Громадському бюджету Кременчука» реалізував свою мрію - отримав інтерактивне обладнання для соціалізації своїх вихованців. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. 



Автор проєкту «Створення інтерактивного простору для соціалізації дітей з інвалідністю» психолог закладу Ірина Клепач розповіла, що інтерактивне обладнання закуплено та встановлено в закладі. Цей сучасний розвивальний інструмент призначений для розвитку або відновлення рухової, інтелектуальної та емоційно-вольової сфери.


Ірина Клепач підкреслює, що у дітей дана система асоціюється з чарівним килимом або живою підлогою, і зовсім не асоціюється з нудним навчанням. За допомогою вбудованої програми датчиків, зображення немов «оживає» на будь якій поверхні, чи то підлога, або стіна.


Інтерактивна підлога реагує на кожен рух людини. Таким чином, заняття проводяться в вигляді веселої і захопливої гри. Серед ефектів, що йдуть в комплекті, є різноманітні ігри, в які діти з задоволенням будуть гратися в вільний від занять час. Заняття з інтерактивним обладнанням сприяють розвитку великої і дрібної моторики, загальної рухливості, психологічному розвантаженю, стимуляції психомоторного розвитку.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Євген Перевезенцев
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх