«Довіра» перемогла на виборах до Полтавської обласної ради

26.10.2020, 17:30 Переглядів: 5 206

 

Політична партія «Довіра» посіла впевнене перше місце на виборах до Полтавської обласної ради, набравши 18% за результатами паралельного підрахунку 95,6% голосів і випередивши партію «Слуга народу», яка посіла друге місце, приблизно на 12 тисяч голосів.

«Надзвичайно складна виборча кампанія на місцевих виборах – позаду…. Партія «Довіра» впевнено перемагає з відривом у 12 тисяч голосів, і ця перемога – саме завдяки вам, дорогі друзі. Дякуємо всім за довіру і за підтримку, дякуємо всій нашій великій команді за самовіддану і злагоджену роботу протягом кількох місяців! Дійсно – перемога за тими, хто працює!!!», - повідомив на своїй офіційній сторінці у «Фейсбуці» лідер партії «Довіра» Олег Кулініч.

 

За даними паралельного підрахунку голосів, «Слуга народу»  набирає на виборах до Полтавської обласної ради 14,55% голосів, партію «За Майбутнє» підтримали 13,2% виборців, за ВО «Батьківщина» проголосували 12,2% мешканців Полтавщини, а ще 10% голосів набрала «Опозиційна платформа – За життя».

 

«Ми пройшли довгий шлях разом, але головне – попереду! Це важка, але важлива і потрібна робота! Нагадаємо, що з цими виборами в Україні завершується реформа з децентралізації. Місцевим громадам буде передано значно більше повноважень і фінансових можливостей. Тому наша перемога – це не тільки привід для радості, але й велика відповідальність», - зазначається на офіційній сторінці «Довіра Полтавщини».

 


Прес-служба політичної партії «Довіра»  

Автор: На правах реклами
Теги: Довіра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх