«Ворскла» «б'ється» з «Маріуполем» за готель у Кременчуці

22.10.2020, 12:31 Переглядів: 3 572

 

Матч має відбутися 25 жовтня, проте в Олександрії чи Києві - поки не відомо

Вчора, 21 жовтня, УПЛ ухвалила рішення щодо переносу місця гри 7-го туру УПЛ, в якому полтавці мають приймати Шахтар (Донецьк). Причина – «червона епідеміологічна зона», до якоі? Полтава потрапила з початку цього тижня.

Прии?маючою стороною в екстреному режимі УПЛ запропоновано стадіон «Ніка» в Олександрії. Проте за інформацією пресслужби УПЛ, Дирекцією УПЛ було встановлено, що з об'єктивних причин матч ФК «Ворскла» Полтава – ФК «Шахтар» Донецьк не може бути проведений в Олександрії. Про місце проведення зазначеного матчу буде повідомлено пізніше.

 

До вчорашнього рішення, ворскляни намагалися забронювати готель у Кременчуці, аби дати можливість саме номінальним гостям (донецькому Шахтарю) забронювати собі апартаменти за бажанням в Олександріі?. Однак чомусь у тому готелі, де вони планували розквартируватися полтавці, нібито мешкає «Маріуполь» U-19. Тому Ворскла не може поселитися у Кременчуці.

 

- Вчора ж почалися якісь незрозумілі для нас гойдалки (а саме телефонні дзвінки і жодних офіційних листів, - прим.), - обурюється віце-президент ФК «Ворскла» Олег Лисак. – Нам почали ставити умови, за яких ми повинні їхати на гру з «Шахтарем» до Києва. Якщо так, то готові навіть віддати «гірникам» свій готель у Кременчуці. Але ж ми запропонували цілком прийнятний з усіх точок зору, в тому числі маршруту, для обох сторін, варіант з КСК «Ніка». Не хочемо, аби нами маніпулювали, щось підлаштовуючи на свій манер. Сподіваємось, УПЛ дасть правильну оцінку ситуації, що склалася, і ми спокійно, без взаємних образ та претензій, зіграємо цей матч в Олександрії на арені з нормальною інфраструктурою. Ще раз наголошу: ми категорично проти переносу гри до столиці, тим більше, що «Шахтар» наполягає на тому, аби й зустріч другого кола також зіграти в Києві. Змушені будемо звернутися до органів футбольного судочинства.


Зауважимо, що 25 жовтня «Маріуполь» U-19 гратиме з «Інгульцем», до якого також територіально ближче добиратися з Кременчука.


Доповнено 


Згідно з Постановою Дирекції УПЛ від 22 жовтня матч «Шахтар» Донецьк – «Ворскла» Полтава відбудеться 24 жовтня в Києві на НТК ім. Баннікова. Час початку – о 14:00. Номінальним господарем матчу визначено «Шахтар».


Матч 20 туру Favbet Ліги «Ворскла» – «Шахтар» відбудеться в Полтаві на стадіоні ім. О. Бутовського (за умови належної санітарно-епідемічної ситуації в місті Полтава на дату проведення матчу). Номінальним господарем матчу буде «Ворскла».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх