Кременчуцький перинатальний центр отримав національну відзнаку «Лідер галузі 2020»

17.10.2020, 14:46 Переглядів: 3 077

 

Дослідження проводилося серед 1 206 902 українських підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності в різних галузях

Кременчуцький перинатальний центр відзначили нагородою «Лідер галузі 2020» в національному рейтингу серед державних та комунальних підприємств України. Про це сповістила пресслужба мерії Кременчука.


Щороку Національний бізнес-рейтинг проводить загальнодержавний аналіз успішності підприємств у своїй сфері діяльності. У 2020 році дослідження проводилося серед 1 206 902 українських підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності в різних галузях. Статус лідера відображає ефективність роботи підприємства, управління ресурсами, надійності організації та вагомий аргумент в побудові діалогу з партнерами, суспільством, державою.


Нагадаємо, п’ять років тому розпочала діяти соціальна програма «Пологовий сертифікат». Вона передбачає забезпечення медичного обслуговування зареєстрованих у місті вагітних жінок, включаючи їх пологи, за рахунок коштів міського бюджету.


За весь період дії програми «Пологовий сертифікат» нею скористалися близько 5 тис вагітних жінок. Наразі вартість одного сертифікату становить близько 5,5 тис грн.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх