Опалення на Раківці з'явиться не раніше листопада — ще ремонтують котел

9.10.2020, 12:31 Переглядів: 3 080

 

ТЕЦ вагонзаводу розпочала ремонт обладнання пізніше запланованого терміну

Опалення на Раківці з'явиться не раніше листопада. Як пролунало 8 жовтня у мерії на засіданні штабу з підготовки до зими, ТЕЦ ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», яка опалює Раківку, розпочала ремонт котла і обладнання пізніше запланованого терміну. Причинами цього називають заборгованість населення за тепло та проблеми з фінансуванням. (ТЕЦ КВБЗ продає теплову енергію КП «Теплоенерго» для потреб населення). НА КВБЗ обіцяють завершити ремонт котла на початку листопада.


Інші теплопостачальні організації міста - КП «Теплоенерго», ПАТ «Полтаваобленерго», ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» - завершили підготовку обладнання на мереж і готові до подачі теплоносія.


Нагадаємо, «стандартна» дата початку опалювального сезону — 15 жовтня. Проте, за правилами надання послуг, його розпочинають тоді, коли зовнішня температура повітря протягом трьох діб не перевищує +8 градусів.


У мерії повідомили, що департамент ЖКГ вже підготовив проєкти рішень виконавчого комітету про початок опалювального періоду 2020-2021 років. Рішення ухвалять у разі погіршення погодних умов. Цього року, як і минулого, подати тепло в оселі кременчужан планують за 3 дні. Процес налагодження теплопостачання житлових будинків по окремих стояках і квартирах займе ще кілька днів.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх