«Кремінь» у меншості поступається «Вересу»

6.10.2020, 17:02 Переглядів: 3 131

 

Кременчужании поступаються на виїзді

Сьогодні, 6 жовтня, футболісти «Кременя» у Млинові зіграли з «Вересом» Рівне. Матч відбувся без глядачів. Кременчужани у меншості програли на виїзді.


«Верес» - «Кремінь» - 2:1 (1:1)

Голи: Сергійчук (45, з пенальті), Гончаренко (60) - Куліш (23)

«Верес»: Когут – Немчанінов, Мірошник, Гончаренко, Солдат, Петько (Кучеров, 85), Полюлях, Дахновський (Тимофієнко, 73), Гегедош (Соломка, 66), Пасіч, Сергійчук (Яременко, 73). Запасні: Ющишин, Бабійчук, Махнєв, Данилюк, Хоцяновський, Шестаков, Демчук, Гук. Головний тренер: Юрій Вірт

«Кремінь»: Олійник – Мягков, Зубков, Курелех, Чеботаєв, Білоус, Брюхов (Островський, 85), Геловані, Бичков (Луіз, 55), Сорокін (Галата, 70), Куліш. Запасні: Данкович, Молько, Кучеренко, Кривенко. Головний тренер: Олександр Головко


Вилучення: Зубков 59 (друга жовта)


Головний арбітр: Кривоносов Микола (Київ), асистенти арбітри: Соботюк Сергій (Житомир), Суряк Юрій (Львів), 4-й арбітр: Блавацький Роман (Львів). Спостерігач арбітражу Біць Мирон (Львів)



Команду вдома у фан-зоні на стадіоні «Кремінь-Арена» підтримували вболівальники разом з президентом клубу Сергієм Ковніром. Й після кожного небезпечного моменту «вибухали» оплесками. До речі, на гру завітав ексгравець Назар Моцик, який лікується після травми. 


Першими у матчі забили саме гравці «Кременя»: Чеботаєв з правого флангу віддав передачу у штрафну на Куліша, який з другої спроби відправив м’яч у ворота. Це перший гол для Станіслава Куліша в чемпіонаті, до цього він двічі відзначився у кубкових поєдинках. 


- Кремінь передає вітання у фан-зону в Кременчук - сказав коментатор матчу в той час, як у Кременчуці заряджали та відзначали гол у ворота «Вереса».



За кілька хвилин подвоїти рахунок міг Сергій Білоус, проте м'яч пролетів над хрестовиною. До перерви «Кремінь» отримав гол у роздягальню. На останніх хвилинах матчу арбітр вгледів не гру в корпус у штрафному майданчику, а фол. Жовта картка полетіла в Зубкова й пенальті у ворота «Кременя». Сергійчук майстерно розвів м’яч й Олійника по різних кутах - 1:1.


У другому таймі господарі додали в активності. На 59 хвилині «Кремінь» залишився у меншості - другу жовту отримав Руслан Зубков. Небезпечний штрафний пішов виконувати Гегедош, який навісив на Мірошника - голкіпер Олійник перевів м’яч на кутовий. Гончаренко після удару Немчанінов ударом головою прошив Олійника - 2:1. «Кремінь» намагався відігратися, але в меншості складно було протистояти супернику. 


Післяматчевий коментар головного тренера «Кременя» Олександра Головка:

 

- Логічно, що після вилучення ми грали в інший футбол. Я вітаю суперника з перемогою. І хочу привітати своїх хлопців із тим рівнем самовіддачі, який вони продемонстрували на полі. Так, не все виходило. Ми програли. Але ми програли по рахунку на табло, але не по грі.

 

В нас лінія захисту «випала». Двоє гравців цієї ланки травмовані. Довелося грати з попередженням з самого початку матчу. Не буду коментувати дії гравця, який помилився і отримав вилучення.

 

Ми намагалися перебудуватися, повернутися у гру. Сьогодні результат незадовільний. Але по самовіддачі до команди немає запитань.

 

Коментар головного тренера «Вереса» Юрія Вірта:

 

- Найголовніше – здобули три очки. Це дуже важливо. Хочемо рухатися вгору турнірною таблицею. Важка гра. Необов’язковий пропущений гол нас дещо шокував. Перша ж хороша атака «Кременя» призвела до голу. Але ми продовжували гнути свою лінію. І, думаю, було б несправедливо, якби ми пішли на перерву, програючи.

 

В другому таймі вилучення вплинуло на гру. Думаю, фол справедливий. Зубков багато фолив і міг залишити поле ще до перерви.

 

Кінцівка гри вийшла нервовою. Я не задоволений діями футболістів, які вийшли на заміну. Вони послабили гру.

 

Нам треба працювати над реалізацією своїх моментів, аби не доводити матчі до таких нервових кінцівок. Але, найголовніше, що в нас є моменти. Можу подякувати команді. Проявили характер, футболісти розуміють, що ми вимагаємо. Це радує.


Турнірна таблиця 

М Команда I П Н П РМ О
1 "Чорноморець" 5 3 2 0 8-5 11
2 "Металіст 1925" 5 3 2 0 6-3 11
3 "Гірник-Спорт" 4 3 1 0 10-2 10
4 "Верес" 4 2 1 1 5-2 7
5 "Альянс" 4 2 1 1 6-5 7
6 "Кремінь" 5 2 1 2 5-6 7
7 "Агробізнес" 4 2 0 2 7-6 6
8 "Полісся" 4 1 3 0 2-1 6
9 "Миколаїв" 4 2 0 2 4-4 6
10 "Волинь" 4 1 2 1 7-7 5
11 "Нива" Т 5 0 4 1 6-9 4
12 "ВПК-Агро" 4 1 1 2 6-9 4
13 "Оболонь" 3 1 0 2 6-5 3
14 "Авангард" 5 0 2 3 4-7 2
15 "Прикарпаття" 4 0 2 2 3-9 2
16 "Кристал" 4 0 0 4 4-9 0


11 жовтня о 16.00 «Кремінь» прийме «Прикарпаття» на стадіоні «Кремінь-Арена». У продаж поступили квитки за ціною 30-50 грн. Встигни придбати на сайті Esport.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Верес"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх