Хокеїсти «Кременчука» - перші фіналісти плей-офф чемпіонату

29.09.2020, 20:21 Переглядів: 2 392

 

Кременчужани втретє вийшли у фінал

Хокейний клуб «Кременчук» після четвертої перемоги над білоцерківським «Білим Барсом» вийшов у фінал чемпіонату. У фіналі кременчуцький клуб зустрінеться з переможцем пари "Дніпро" - "Донбас". 


«Кременчук» за всю свою історію тричі виходив у фінал української першості, а взагалі кременчуцький клуб отримував медалі в кожному чемпіонаті, в якому команда брала участь.


«Білий Барс» - «Кременчук» 4:9 (2:2, 0:2, 2:5)

Рахунок в серії 0-4

Шайби: 0:1 Созонов (Гриценко, Ворона), 2:14; 1:1 Петрошенко (Бабинець), 6:00; 2:1 Мазур (більш.), 15:08; 2:2 Денискін (меньш.), 17:29; 2:3 Созонов (Дубінін, меньш), 21:19; 2:4 Дубінін (Денискин, Коробов), 37:09; 2:5 Чемерілов, 47:33; 2:6 Ворона (Созонов), 50:04; 2:7 Денискін (Бойових, Коробов), 52:37; 3:7 Фурсенко (Гребеник), 53:30; 4: 7 Лєсніков (Гребеник, Кисельов), 54:21; 4: 8 Денискин (Коробов, Бабрусев), 54:42; 4: 9 Кисельов (Чемерілов, Бойових), 54:53;

Білий Барс: Пеленський (Полгороднік); Грицюк - Собко, Кравець - Кисельов, Гребеник - Максименко; Удовиченко - Мазур - Бородай (А), Грабовецький - Ружников (К) - Лесніков (А), Петрошенко - Мостовий - Бабинець, Фурсенко.

Кременчук: Давлетшін (Гордюшин); Бабрусев - Григорян, Хрішпенц - Бойових, Грицких - Алексюк, Толстушко; Кисельов (К) - Серанов - Чемерілов, Ворона - Пукс (А) - Созонов, Савицький - Гриценко (А) - Волков, Коробов - Дубінін - Денискін.



У четвертому півфінальному матчі рахунок першим відкрив «Кременчук» зусиллями Дмитра Созонова, який вдало реалізував вихід сам на сам з воротарем. Але господарі швидко огомився - спочатку юний нападник "барсів" Вадим Петрошенко зрівняв рахунок на табло, а потім вже Вадим Мазур і зовсім вивів вперед свою команду. Однак, на першу перерву команди все ж пішли за рівного рахунку на табло - в меншості помилкою опонентів скористався Андрій Денискін, обікравши за воротами суперника та виїхавши на п’ятак влучно кинув.


 


У другому періоді підопічні Олександра Савицького змогли повністю перевернути картину поєдинку на свою користь, повністю заволодівши перевагою. Всього в другій двадцятихвилинці «місцяни» ще двічі прошили голкіпера «Білого Барса», оформивши собі відрив у дві шайби - відзначилися Дмитро Созонов і Артем Дубінін.


У заключному відрізку зустрічі «Кременчук» тільки затвердив своє лідерство, закинувши ще п'ять шайб у ворота противника. Голами відзначилися Чемерілов, Ворона, Денискін двічі, оформивши хет-трик, та Кисильов. І хоч «Білому Барсу» вдалося трохи скоротити рахунок зусиллями Фурсенко і Лєснікова, але «місцяни» упевнено довели гур до перемоги.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький про виграш в четвертому півфінальному:

 

- Вітаємо Вас з виходом до фіналу УХЛ-Паріматч! Як Ви оціните сьогоднішній матч?

- Нам було важко після вчорашньої гри, можливо десь трохи розслабилися. Цілий день пояснювали хлопцям, щоб вони були зібрані, але важко доходить. Добре, що вистояли в меншості, після забили непогані голи і в кінці гри, молодці, дотиснули суперника.

- З ким Вам цікавіше грати в фіналі - з «Дніпром» або «Донбасом»?

- Особисто мені - без різниці з ким грати. Ми завжди робимо акцент, кажемо гравцям, що для нас головне наші робота та гра. Коли ми добре працюємо, то гарно граємо, отримуємо задоволення. А це найголовніше.

- Як будете готуватися до фіналу?

- Завтра дамо вихідний, а потім почнемо максимально тренуватися, можливо десь по два тренування на добу.


Другий фіналіст змагань визначиться в парі «Донбас» - «Дніпро». На даний момент рахунок у півфінальній серії між цими клубами становить 2:1 на користь донецького клубу.


Відзначимо, що перший матч фіналу відбудеться через два дні після закінчення останньої серії 1/2 фіналу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх