Кременчужани завоювали нагороди в Кубку України з городкового спорту

30.09.2020, 08:28 Переглядів: 2 404

  

Вітаємо кременчужанин з успішним виступом

На городкових майданчиках Кременчуцького національного університету з 17 до 20 вересня відбулися змагання Кубку України серед чоловіків та жінок.


 


У змаганнях серед чоловіків в особистому заліку перемогу здобув майстер спорту Олександр Костяний, друге - заслужений майстер спорту Володимир Євтушенко. Вони представляють Київ. Третє місце у майстра спорту Валерія Шабанова з Харківської області.


В командних змаганнях у чоловіків перемогла київська команда, на другому Вінницької і третьому Харківської областей. Команди Львівської, Полтавської та Донецької областей посіли відповідно четверте, п’яте і шосте місця.


 


Серед ветеранів в особистих змаганнях переможцем став майстер спорту з Києва Валерій Колосов, на другому і третьому місцях майстри спорту Богдан Подоляк з Львівської та Василь Попов з Полтавської областей.


 


В особистих змаганнях серед жінок перше місце у киянки, майстра спорту Альони Дрешель. Друге і третє місця у майстрів спорту з Кременчука Світлани Коваль – доцента КрНУ та Альони Захарової – працівниці ПП ВТК «Лукас» (цукеркова дільниця №6, зміна 3).


 


У командних змаганнях впевнену перемогу здобула жіноча збірна команда Полтавської області за яку виступали: майстри спорту з Кременчука Альона Захарова, Світлана Коваль, Світлана Весеніна – лікар ветеренарної медицини клініки «Зооветцентр» - та спортсменка другого спортивного розряду Наталя Ляшенко – фізична особа-підприємець. Друге місце посіла команда Києва, третє - Вінницька область.


 


Вітаємо наших спортсменок та бажаємо успіху в наступних змаганнях чемпіонату України у закритому приміщенні, які відбудуться з 31 жовтня по 2 листопада в с. Ставки Вінницької області.

Теги: городки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх