Розбили скалу з кременя: «Кремінь» в лотереї пенальті програв «ВПК-Агро»

16.09.2020, 21:16 Переглядів: 2 545

  

Кременчужани зупинилися в боротьбі за кубок України 

Сьогодні, 16 вересня, футбольний клуб «Кремінь» програв в серії пенальті «ВПК-Агро» у другому раунді Кубка України. Підопічні Олександра Головка вели в рахунку, проте у другому таймі пропустили два голи. Овертайм сильнішого не виявив, тому переможця мала визначити лотерея - серія пенальті. Тут фортуна була на боці господар поля «ВПК-Агро», який реалізував усі моменти.  

 

«ВПК-Агро» - «Кремінь» - 2:2 (4:2 серія пенальті)

Голи: І.Білий, 75 (пен.), Тищенко, 87 – Островський, 8, Куліш, 44
Серія: 0:0 (воротар) Куліш 1:0 І.Білий 1:1 Зубков 2:1 О.Білий 2:2 Мягков 2:2 (вище) Галата 3:2 Логінов

«ВПК-Агро»: Бубенцов, Васильєв (Логінов, 46), Білий, Передистий, Красов, Милесін, Терехов (Тищенко, 46), Ляшенко (Горбаченко, 60), Будняк, Кіча (Білий, 67), Удод (Донгаузер, 81). Головний тренер: Сергій Соловйов

«Кремінь»: Данкович, Мягков, Головко (Чеботаєв, 89), Курелєх, Брюхов, Бичков, Бородай (Зубков, 46), Білоус (Геловані, 95), Островський (Кривенко, 81), Сорокін (Галата, 81), Куліш. Головний тренер: Олександр Головко

 

Головний арбітр: Євген Назаров (Харків), асистенти арбітра: Микола Близнюк (Харків), Андрій Бахметьєв (Харків), четвертий арбітр: Людмила Тельбух (Дніпро), спостерігач арбітражу: Юрій Ісаєв (Запоріжжя).



- Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод Не спинить вас! Зносіть і труд, і спрагу, й голод, Бо вам призначено скалу сесю розбить – з такими словами Івана Франка клуб з Дніпропетровщини афішував кубковий матч з «Кременем».

 

«ВПК-Агро» крім очікуваного складу заявив новачків Білого, Кічу, кремен чужанина Удода, а в запасі був фіналіст Ліги Європи Шеліхов. «Кремінь» вперше на поле випустив голкіпера Данковича, не взяв на гру капітана Олійника, тому команду на поле виводив досвідчений Валерій Курелєх.

 

«Кремінь» швидко забили м’яч: Островський ударом головою, після навісу Мягкова, відкрив рахунок у матчі. До перерви кременчужани подвоїли рахунок. Воротар господарів помилився на виході й Куліш відправив м’яч у ворота, хоч воротар доторкнувся до м’яча останнім в протоколі автором голу є Куліш, який точно пробивав у ворота.

 

У другому таймі господарі кинулися відіграватися. Наші сфолили на Горбаченку, а захисник Іван Білий вдало реалізував пенальті – 1:2. До завершення другого тайму спрацювала заміна «ВПК-Агро»: Будняк з лівого флангу віддав подачу на Тищенка, який і зрівняв рахунок – 2:2.

 

В екстра-таймі команди не виявили сильнішого, тому справа дійшла до серії пенальті.

 

Голкіпер «ВПК-Агро» Бубенцов першим потягнув удар Куліша, а через два удари Галата пробив вище воріт. На відміну від кременчужан суперник точно реалізував усі моменти.


Аграріям з Дніпропетровщини далося неможливе, вони перемагають «Кремінь» й проходять у третій раунд Кубку України, а кременчужани зосереджуються в чемпіонаті.


Коментарі тренерів після гри:



Наступний суперник дуже принциповий – сусід з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт». Матч має відбутися 21 вересня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ВПК-Агро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх