«Фиолетовую» сетку в Кременчуге будут валить с помощью СБУ и МВС

3.09.2020, 12:32 Переглядів: 11 216 Коментарів: 5

 

В городе создан Комитет по противодействию агитаторским сеткам

21 августа в Кременчуге создан Комитет общественности по противодействию агитаторским сеткам на местных выборах. Об этом на сессии горсовета 3 сентября сообщил депутат Иванян.


При комитете создана рабочая группа, в состав которой вошли представители МВД и СБУ. Первое заседание комитета состоялось 2 сентября в отеле «Кремень».


Иванян сообщил, что активные кременчужане могут приобщаться к работе комитета. Когда он сообщит, мы вам расскажем.


Последние пять лет в Кременчуге уже открыто говорят о мощной агитаторской сетке команды Шаповалова-Малецкого, чаще её называют «фиолетовой сеткой». В городе сложилось мнение, что эта сетка при любом раскладе приводит к власти членов означенной команды. Сетка давно перестала быть мифом, многие городские политики в разговоре с «Телеграфом» утверждают, что и на предстоящих местных выборах фиолетовая сетка сделает своё дело – приведет к власти своего кандидата. И этим кандидатом с высокой степенью вероятности будет Виталий Малецкий.


А депутат Иванян – один из основных его конкурентов. Не только ему, но и прочим кандидатам было бы неплохо, если бы в Кременчуге удалось нейтрализовать противоправные действия агитаторских сеток. Вот только есть сомнения, действительно ли МВД и СБУ этим займется?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

875
3 вересня 2020 12:47

Давно пора. Це просто нахабство виходячи з під'зду кожен день бачити це неподобство обклаяні всі двері та стіни. При тому, що повертаючись з роботи я не лінюся все це **** здирати та кидати в урну. Вранці все знову обклеяно...


46 4
604
3 вересня 2020 14:05

"сітка"-це не тільки наклейка агіток.Основне завдання "сітки" -гарантована кількість вкинутих бюлетнів за конкретного кандидата.Раніше правоохоронні органи її "не бачили" по команді сабакова.Члени сітки отримували кошти в залежності від участі.Розробка і фінансування,утримання і репетиції цього протиправного дійства започаткував покійний мер,відповідальний-головач.

Якщо МВС і СБУ отримають команду "фас"-сітці кінець.Вони отримають інформацію і самі розбіжаться.А громадські організації вони не злякаються.


22 3
198
3 вересня 2020 14:06

Это точно. А оплата была произведена за расположение на информационном стенде? Или опять за счет налогов!?


8 0
264
3 вересня 2020 16:00

Невже реально спробують зламати це фіолетове ****! Буквально 20 хвилин тому притянули газетку ту що за 9 лямів і як какзав віталька вона нам така необхідна в період пандеміїї! Так от її не було від початку карантину, і ось вона знову зявилася і щось нічого про вірус і боротьбу з ним там геть немавє! Все про такі заслуги влади що якби хтось прочитав ,той хто не живе в Кременчуці можливо навіть повірив би що ми майже в європі! Якби звісно не реалії які і так всі знають! А в додаточок до цієї газетки газетка автограф всім відомо чия! Так там як раз и розписано яка страшна річ сітка на виборах і навіть наведений приклад начебто саме Иванян збирав мітинг під мерією! Все як завжди! **** участики і хазяї фіолетового ****! Нащо і згодиться газетка за 9 лямів так це розпалити мангальчик, але питання чи не задорого такий розпал обійдеться бюджету міста!


25 0
0
3 вересня 2020 18:12

Та тут аксіома Ескобара


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020:

25 жовтня 2020 року відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Особливості місцевих виборів-2020:

У ЦВК виділили чотири особливості виборів, які відбудуться 25 жовтня:

  • вибори будуть організовуватися на новій територіальній основі;
  • у рік проведення чергових місцевих виборів відбудуться перші місцеві вибори до тергромад, які призначаються і проводяться разом із черговими;
  • вибори депутатів місцевих рад будуть організовуватися і проводитися за новими виборчими системами;
  • місцеві вибори передбачають дотримання гендерної квоти – серед кожних п'яти кандидатів у списку має бути щонайменше дві жінки. Без дотримання квот можуть відмовити кандидатам усього списку.

Зокрема місцеві вибори будуть проводитись за двома системами: партійна пропорційна система та відкриті виборчі списки для міст із населенням від 90 тис., мажоритарна - для решти.

Система відкритих списків дозволить виборцям голосувати не лише за партію, а й за конкретного кандидата, якого вони хочу бачити при владі. Тобто спочатку виборець має проголосувати за партію, а потім – за окремого кандидата від цієї партії.

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх