Активісти на сесії прохали звернути увагу на депутата, який організував свято у День пам'яті

3.09.2020, 13:02 Переглядів: 3 318 Коментарів: 4

Також кременчужанин закликав депутатів не підтримувати рішення - звернення щодо голосування на всій території України, враховуючи тимчасово окуповані території

29 серпня до Дня пам'яті захисників у Кременчуці пройшов ряд пам'ятних заходів, проте на Раківці відбулося свято. З відповідною заявою на сесії звернувся активіст Леонід Харченко. За інформацією АТОвця, захід організував депутат Геннадій Іванян. 


- Ви розумієте, що зробили дурницю, у день трауру Ви організували свято та підставили дітей? - звернувся Леонід Харченко. - Я до останнього думав, що його підставили... Чому ви не зробили свято 30 серпня? Й звертаюся до депутатів не підтримувати рішення, яке на сесію виніс депутат Іванян. 


Зауважимо, що на сесію додатковим питанням винесли - звернення депутатів Кременчуцької міської ради до Верховної Ради України, Президента України та Центральної виборчої комісії з вимогою забезпечення реалізації конституційних прав громадян України, які проживають на території Донецької та Луганської областей.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

439
3 вересня 2020 14:07

Напишу тут,может заинтересует это журналистов или даже мэрию.В школе №22 что на раковке,выганяют детей со столовой ,тех кто пришел со своим обедом.


11 6
0
3 вересня 2020 20:09

Старый анекдот:

Сидят два ковбоя и пьют виски. Вдруг по улице кто-то проносится на огромной скорости, паля во все стороны из пистолетов. Один ковбой другому:
— Билл?
— Да, Гарри?
— Что это было, Билл?
— Это был Неуловимый Джо, Гарри.
— А почему его зовут Неуловимым Джо, Билл?
— Потому что его никто не может поймать, Гарри.
— А почему его никто не может поймать, Билл?
— Потому что он *** никому не нужен. 

Это про этого кременчужанина. Он только и умеет, что шуметь по поводу и без повода. У него вообще какая-то профессия есть кроме активиста? И да, я также поддерживаю наших депутатов. Жители Луганской и Донецкой области должны иметь право голосовать.  


15 9
4 371
1
3 вересня 2020 20:39

этот **** иванян выпросит **** ....


3 18
0
3 вересня 2020 20:48

Андрей! А на каком основании ты можешь голосовать, а жители двух областей (которые скорее всего будут против зеленых и против тобой любимых предыдущих) не смогут? Или ты сторонних деления людей по политическим мотивам на правильных и неправильных?


11 4

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх