У КрНУ відмовилися коментувати, чи справді Михайло Загірняк захворів на коронавірус

2.09.2020, 17:32 Переглядів: 4 621 Коментарів: 4

 

Ректор вишу особисто теж не надав жодної інформації ТЪ з цього приводу

«Телеграфу» стало відомо, що нібито у ректора Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського Михайла Загірняка діагностували COVID-19.


ТЪ зв'язався з адміністрацією цього навчального закладу, аби вона підтвердила або спростувала дану інформацію, проте у КрНУ відмовилися коментувати це.


Пізніше ми зателефонували особисто Михайлу Загірняку, але одразу після нашого запитання зв'язок обірвався. Тож журналіст телефонував пану Загірняку повторно, але ніхто не взяв слухавки.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

198
2 вересня 2020 21:47

Че секрет токой?


9 0
137
3 вересня 2020 00:18

Ніби це сором якийсь... дивина.

Захворів- хай одужує! 

 

А можливо приховують, бо розпочався начальний рік. Купа контактних осіб. А чи їх перевірили? Це ж морока зайва. Певно ж, з багатьма викладачами спілкувався. А ті - тепер зі студентами. Ото й замовчують.

 


20 0
249
3 вересня 2020 08:28

Чего к человеку пристали? Пусть выздоравливает! А нужными процедурами пусть озадачиваются те, кому это положено делать.


4 12
0
3 вересня 2020 21:42

Цитата: ww
Ніби це сором якийсь... дивина. Захворів- хай одужує!    А можливо приховують, бо розпочався начальний рік. Купа контактних осіб. А чи їх перевірили? Це ж морока зайва. Ото й замовчують.

 

Все правильно сказано тут. Хочу лише поглибити цю тему. Це стосується не ректора, це стосується всіх хто опинився у подібному становищі.

 

Уявіть, що хтось захворів і почав відчувати якісь симптоми хвороби. Він побіжить до лікаря відразу? Звісно ні. А чому? Тому що замість допомоги людина отримає купу зобовязань (типу самоізоляції, коли формально ти не можеш навіть на вулицю вийти походити там де нікого немає). Також таку саму "нагороду" отримають всі хто контактував із хворим. Що це змінить і як допоможе людям? Це вбереже їх від хвороби? - ні! Це припинить розповсюдження вірусу - теж ні(бо ті контактні не самі мешкають, десь вони працюють і якщо вони заразні реально - то вони вже рознести могли на пів міста вірус).

 

От і виходить, що теорія (ізолювати хворих та контактних) - красива, але на практиці лише призводить до того, що люди бояться звертатися по допомогу щоб не отримати замість реальноії допомоги купу адміністративних проблем. Якщо уряд дійно піклується про здоровя людей, то має змінити підхід. Прибрати всі обмеження та покарання і замість них зробити ефективну допомогу


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх