У мерії Кременчука зазначили, що епідемічна ситуація дозволяє відкрити школи

31.08.2020, 13:32 Переглядів: 2 054 Коментарів: 2

Загальний показник захворюваності значно менший за норму для зеленої зони

Сьогодні, 31 серпня, у мерії Кременчука відбулося засідання надзвичайної протиепідемічної комісії. На ньому начальник управління охорони здоров'я Максим Середа зазначив, що у Кременчуці можна розпочинати освітній процес. За його словами, показник загальної захворюваності на 100 тисяч населення протягом останніх двох тижнів складає 3,7. Рівень для зеленої зони - менш як 12.


Також Максим Середа розповів про епідемічну ситуацію у Кременчуці. На сьогодні з початку епідемії у місті інфікувалися коронавірусом 156 осіб. З них 147 одужали, четверо померли. Зараз лікуються п'ятеро осіб. Одна особа на стаціонарному лікуванні, четверо - на амбулаторному лікуванні.


За минулу добу проведено 13 ПЛР-досліджень, позитивних немає. З початку введення протиепідемічних заходів зробили 3154 ПЛР-тестувань, 156 позитивних.


За два місяці проведено 8 074 ІФА-досліджень. Позитивних на імуноглобулін М (свідчить про наявність активної імунної відповіді) - 74, імуноглобулін G (свідчить про наявність антитіл) - 140. 2/3 тестованих не мали клінічних проявів захворювання.


На стаціонарному лікуванні перебувають 25 пацієнтів з пневмоніями. З них 13 дорослих - в інфекційному відділенні, 7 дітей. Щодо дітей, 5 осіб перевірили, результат негативний. Двох мають перевірити сьогодні.


Завантаженість ліжками має складати менш як 50% від ліжкового «коронавірусного» фонду. У Кременчуці - 2,1%.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

198
31 серпня 2020 14:38

Мало тестов мало заболевших статистика огонь .


4 0
0
31 серпня 2020 22:06

А мерію не цікавить здоров'я дітей, яких в 6 класі примушуватимуть навчатися по 7,5 годин, та ще і в другу зміну,  а потім ще і уроки дома готувати? А не пробувала мерія співставити рівень відповідності норм захисту прав дітей до ось такого каторжного навантаження на дітей? У нас у школах вже не директори, а хто? Вони вже стали господарями в'язниць для неповнолітніх? Чому класні керівники просять батьків не пізнімати питання такого каторжного навантаження, бо їх, бачте, з роботи позвільняють? Ви там, Геннадію Федоровичу, для якого біса сидите? Чи ви теж будете просити батьків не піднмати шуму? Чи може у Вас такі завдання поставлено: вбити дитячу природню тягу до навчання? Тоді ким?


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх