Бразилець та джокер принесли «Кременю» перемогу над «Перемогою»

29.08.2020, 16:52 Переглядів: 4 284

  

Кременчуцький клуб проходить в наступний етап Кубку України

Сьогодні, 29 серпня, футбольний клуб «Кремінь» розпочав новий сезон з Кубку України. Оновлений склад «Кременя» під керівництвом нового тренера Олександра Головка у Дніпрі зіграли з «Перемогою», яка цього сезону увійшла у Другу лігу.


 


«Кремінь» переміг «Перемогу» з рахунком – 2:0. Перший матч у «Кременя» на 56 хв  забив бразильський легіонер Луїс Фернандо. У другому таймі крапку поставив Станіслав Куліш, який тільки вийшов на заміну. На 81 хв Євген Мурашов з правого флангу навісив у воротарський майданчик, де Станіслав головою відправив м’яч під поперечину – 2:0.



Також у цьому матчі дебютували двоє вихованців «Кременя» Максим Кучеренко та Владислав Молько. Цікаво, що цей матч став дебютним для тренера «Кременя» Олександра Головка на посаді клубного тренера. 


«Перемога» - «Кремінь» - 0:2

Голи: Луїс Фернандо (55, пенальті), Куліш (81).

«Перемога»: Варцаба (к), Мачелюк (Р. Курдас, 81), Сидоренко, Рудавський, Дмитрієв, Цуркан (Лопушенко, 68), Разуваєв, Швець, Іванник, Боженар (Кучер, 81), Дібрівний (Павлюк, 66). Тренер: Євген Яровенко

«Кремінь»: Олійник (к), Головко, Курелєх, Мягков, Брюхов, Білоус, Мурашов, Сорокін, Островський (Молько, 46), Луїс Фернандо (Бородай, 77), Кучеренко (Куліш, 56). Запасний: Закорський. Тренер: Олександр Головко


Попереджені: Мачелюк (46), Дмитрієв (68) — Брюхов (81).


Головний арбітр: Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя), асистенти арбітра: Володимир Шланчак (Черкаська обл.) та Ігор Рибченко (Запоріжжя), четвертий арбітр: Ростислав Дубина (Дніпро), спостерігач арбітражу: Олег Плужник (Харків)



Перемога вперше зіграла в статусі професіоналів. Тренер Яровенко провів перший матч на чолі дніпровського клубу, Головко – на чолі кременчуцького.


У першому таймі команди не забивали і всі головні події в матчі залишили на другу половину зустрічі. На 56-й хвилині гравці Кременя відкрили рахунок. Після розіграшу кутового м’яч потрапив в руку захисника Перемоги і арбітр призначив 11-метровий. Луїс Фернандо пробив по центру, перехитривши Варцабу. 0:1. Історичний м’яч для оновленого ФК Кремінь.


На 81-й хвилині підопічні Головка подвоїли свою перевагу. Після навісу Мурашова Куліш головою відправив м’яч у сітку - 0:2. У підсумку, гра завершується перемогою ФК Кремінь, який крокує в наступний раунд Кубка України.


Коментар головного тренера "Кременя" Олександра Головка 



Коментарі Сергія Білоуса та Станіслава Сорокіна


Післяматчеві коментарі Станіслава Сорокіна і Сергія Білоуса

Gepostet von ФК "Кремінь" Кременчук am Samstag, 29. August 2020


«Хотів забити гол в дебютній грі»: Максим Кучеренко
?

18-річний нападник Максим Кучеренко в грі з «Перемогою» дебютував за основну команду «Кремінь». Вихованець футбольної академії «Кремінь» робив перші кроки під керівництвом тренера Станіслава Торубари.


Тут Максиму всього 10 років й він мріє зіграти за основну команду, а сьогодні мрії стають реальністю й Максим Кучеренко дебютує за основну команду
?
- Саме зі Станіславом Торубарою розпочинав свій шлях, далі були Олександр Зозуля, Леонід Диндіков. Точка була від Антона й Олександра Диндікових, вони зробили мене сильнішим. – поділився Максим. – В основній команді «Кремінь» слідкував за Костею Чернієм, він хороший футболіст та бомбардир.
?
- Максиме, в команди часу на зіграність було обмаль, плюс в команді є гравці, які спілкуються іноземною мовою. Як наприклад ти знаходиш спільну мову з Луїсом?
?
- Команда супер, колектив на вищому рівні, а з Луїсом допомагає перекладач.
?
- Що відчував коли виходив на поле захищаючи честь міста у Першій лізі?
?
- Перед грою було хвилювання, але вийшов на поле й стало легше, ще й підтримали партнери та тренерський штаб.
?
Хотів звичайно забити гол в дебютному матчі, не вийшло, але рук не опускаю. Буду працювати та прогресувати, щоб в наступних іграх виходити й давати результат.


«Потрапив до заявки – отримав величезну мотивацію»: Владислав Молько


17-річний півзахисник «Кременя» Владислав Молько є наймолодшим гравцем у команді. Вихованець «Кременя» дебютував у кубковому матчі проти «Перемоги».


На футбол Владислава привів його тато, а ось перші кроки робив під керівництвом тренера Антона Диндікова.


 

У 2014 році в першому домашньому матчі Владислав Молько тримаючи за руку Валерія Курелєха виходив на поле стадіону "Кремінь-Арена" і ось через 6 років, вони пліч-о-пліч захищають честь Кременчука на футбольних полях України


- Вболівав за «Кремінь» з раннього дитинства, ще пам’ятати ті часи, коли з родиною відвідували матчі на стадіоні «Політехнік».


- Взимку після зняття команди «Кремінь-Юніор» тебе заявили за основну команду, що тоді відчував, чи був острах що дебютуєш з аматорів одразу у Першій лізі?


- Потрапив до заявки в Першій лізі я отримав величезну мотивацію для тренувань, але стався карантин під час якого тренувалися за індивідуальною програмою. Після відновлення чемпіонату на жаль до заявки не потрапив та все ж залишався у команді та постійно тренувався.


- У коротке міжсезоння в команді змінився тренер та пів команди. Чи є різниця в підході до тренувань, що для себе відкрив?


- Я наймолодший гравець в команді, то ж тренуючись на такому рівні для мене кожного разу це відкриття.


- Владиславе, як тобі гра з «Перемогою», на що робили ставку в матчі? На твою думку чи вдалося за такий короткий період награти зв'язки та познайомитися з усіма гравцями?


- Гра була важкуватою, мабуть, позначився перехід з натурального покриття на штучне, але виграли і це добре. Звісно з усіма роззнайомилися, а зв’язки напрацьовуємо під час тренувань.


ФК «Кремінь» проходить в наступний етап Кубку України. Перший матч в чемпіонаті кременчуцький клуб зіграє на виїзді у Луцьку. 5 вересня «Кремінь» зіграє з «Волинню».


Фото: Aleksandr Pasichnyk
Автор: Альона Душенко Фото: Aleksandr Pasichnyk Джерело відео: Kremen TV FOOTBALL
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх