Мирослав Носа приєднався до команди «Довіри»

26.08.2020, 15:30 Переглядів: 2 358

 

Голова Градизька Мирослав Носа прийняв рішення приєднатися до команди політичної партії «Довіра».

Як каже голова, вже цієї осені Градизьк стане центром нової об’єднаної територіальної громад і приєднає до себе сім сільських рад. Також Носа зробив заяву про приєднання до політичної партії «Довіра».
 

«Я вирішив приєднатися до команди політичної партії «Довіра», адже бачу потенціал професіоналів та реальні справи. До когорти однодумців уже долучилися порядні, відповідальні фахівці області:  очільники громад  та громадські діячі, науковці, лікарі, вчителі та працівники культури, громадські активісти, - люди, які довели свою ефективність не пустими обіцянками, а реальними справами», - зазначив він.


Мирослав Носа акцентував, що розділяє погляди партії «Довіра» про посилення ролі місцевого самоврядування.


 

«Якщо влада розуміє, що ініціатива має належати громадам, – в країні є майбутнє, бо саме в цьому й полягає ідея децентралізації», - підкреслив він.


Він також додав, що поважає внесок лідерів партії Олега Кулініча і Олександра Біленького в процес розбудови області.


«Олег Кулініч демонструє приклад справжнього народного депутата, який реальними справами доводить свою небайдужість до рідного краю. Ми  потребуємо такого сильного, впливового, авторитетного  та рішучого представника в складі Верховної Ради! Разом з тим, за останні 5 років Полтавська обласна рада, під головуванням Біленького Олександра Юрійовича, налагодила партнерські відносини з органами місцевого самоврядування на місцях, тим самим ідейно об'єднала всю область шляхом успішної  реалізації багатьох проектів», - підкреслив голова Градизька.

Автор: Прес-служба партії «Довіра»
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020:

25 жовтня 2020 року відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

Особливості місцевих виборів-2020:

У ЦВК виділили чотири особливості виборів, які відбудуться 25 жовтня:

  • вибори будуть організовуватися на новій територіальній основі;
  • у рік проведення чергових місцевих виборів відбудуться перші місцеві вибори до тергромад, які призначаються і проводяться разом із черговими;
  • вибори депутатів місцевих рад будуть організовуватися і проводитися за новими виборчими системами;
  • місцеві вибори передбачають дотримання гендерної квоти – серед кожних п'яти кандидатів у списку має бути щонайменше дві жінки. Без дотримання квот можуть відмовити кандидатам усього списку.

Зокрема місцеві вибори будуть проводитись за двома системами: партійна пропорційна система та відкриті виборчі списки для міст із населенням від 90 тис., мажоритарна - для решти.

Система відкритих списків дозволить виборцям голосувати не лише за партію, а й за конкретного кандидата, якого вони хочу бачити при владі. Тобто спочатку виборець має проголосувати за партію, а потім – за окремого кандидата від цієї партії.

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх