У Кременчуці ввели дві санзони через нові випадки COVID-19

27.07.2020, 13:03 Переглядів: 4 942 Коментарів: 3

 

Містяни, які проживають на території санітарних зон мають дотримуватися обмежень, зокрема: не виходити із приміщень (помешкань) без засобів індивідуального захисту органів дихання (масок, респіраторів) та дотримуватися соціальної дистанції не менш ніж 2 метри

У зв’язку із виявленням нових хворих на COVID-19 у Кременчуці діють ще 2 санітарні зони. Відновлено санітарну зону № 22 (район пров. Героїв Бреста ), де проживає 1 особа, у якої підтверджено коронавірусну інфекцію. З’явилася і нова санітарна зона №30 ( район вулиці Кавказької), де проживають двоє кременчужан, які хворіють на COVID-19.


Всього на даний час проходять лікування 7 хворих на коронавірусну інфекцію, 1 з них - з Козельщанського району. У Кременчуці визначено 4 санітарні зони, у районах, де проживають особи, у яких виявлено COVID-19. Дві - на правобережжі № 28 (вул. Чумацький шлях, вул. Івана Приходька, вул. Верхньодніпровська) - 1 хворий та № 30 ( вул. Кавказька) - 2 хворих, та у лівобережній частині міста - № 5 (вул. Родімцева, вул. В Пугачова, вул. Ватутіна, вул. Маяковського, проспект Свободи) - 2 хворих та № 22 (пров. Героїв Бреста, просп. Свободи, вул. Хорольська, 5-й хорольський тупік) - 1 хворий.


Нагадуємо, що містяни, які проживають на території санітарних зон мають дотримуватися обмежень, зокрема: не виходити із приміщень (помешкань) без засобів індивідуального захисту органів дихання (масок, респіраторів) та дотримуватися соціальної дистанції не менш ніж 2 метри.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

198
27 липня 2020 22:14

А кто нибудь видел санобработку за все время карантина в санитарных зонах?


1 0
89
27 липня 2020 23:27

Цитата: canek

А кто нибудь видел санобработку за все время карантина в санитарных зонах?

Видел, только толку от нее ноль


4 0
0
29 липня 2020 16:04

Цитата: canek

А кто нибудь видел санобработку за все время карантина в санитарных зонах?

Она в принципе не нужна и бессмыслена.
В городе, где постоянно живу (в Кремне теперь в гостях), заболел каждый 300-й житель. И ничего не обрабатывали, так как тамошняя медицина считает, что вирус вне тела человека активен только первые примерно 20-30 минут. Если за это время он не попал на слизистые другого человека, фсё ... он уже не враг и не друг )


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх