Посол Словацької Республіки завітав до Кременчука

10.07.2020, 13:32 Переглядів: 2 236 Коментарів: 3

 

У Кременчуці перебуває Посол Словацької Республіки в Україні пан Марек Шафін

Сьогодні, 10 липня, Кременчук відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Його Високоповажність пан Марек Шафін. У рамках офіційного візиту відбулася зустріч представника дипломатичної місії Словацької Республіки в Україні з міським головою Віталієм Малецьким. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. 


Віталій Малецький зауважив, що для Кременчука зокрема, дуже цікавий словацький досвід у галузі машинобудування, оскільки питому частину кременчуцької економіки складають машинобудівні підприємства. 


Вчора на базі ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» відбулася широка ділова дискусія щодо надання щодо підтримки вітчизняній продукції машинобудування при публічних закупівлях. Вирішення цієї проблеми на законодавчому рівні дасть можливість українським підприємствам не скорочувати свої потужності, а створювати нові робочі місця, працювати на покращення національної економіки та, головне, знаходити нових партнерів серед європейських країн.


У відповідь Посол Словацької Республіки в Україні пан Марек Шафін розповів про досвід Словацької Республіки в частині реалізації моделі підтримки національного виробника. Він зазначив, що економіка Словаччини зорієнтована на європейський ринок, повністю відкрита.


Марек Шафін наголосив, що після зняття карантинних обмежень, пов’язаних із розповсюдженням коронавірусної інфекції, на наші країни чекають нові взаємовигідні проєкти, що стосуються різних економічних та гуманітарних напрямів.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

194
10 липня 2020 14:53

Ниочем пользы от приезда посла ноль!!


6 0
439
10 липня 2020 15:28

Цитата: bodyny

Ниочем пользы от приезда посла ноль!!

Повод будет списать банкетку,а потом может быть пройдут тест на ковид,ну так а чё?Халява.


3 0
44
1
10 липня 2020 16:36

Меня радуют такие новости, что Кременчуг посещают послы разных стран. Всё таки наш город промышленный и многие заинтересованные в нашей продукции, в наших заводах... Это все называется развитие.


0 14

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх