У таборі «Зоряний» зробили ремонт та облаштували лаундж-зони

7.07.2020, 07:24 Переглядів: 6 274

 

Старий асфальт на території змінили на плитку

Цьогоріч у трьох корпусах табору оздоровлення та відпочинку «Зоряний» виконали капітальний ремонт. Про це повідомила пресслужба мерії Кременчука.


Відтепер всі корпуси обладнані туалетами, двоповерховими ліжками (крім корпусу для найменших табористів) з ортопедичними матрацами.


Змін на краще зазнала і територія табору: на значній площі старе пошкоджене асфальтобетонне покриття замінили на сучасну тротуарну плитку. Таким чином оновили центральну алею, майданчик біля їдальні, відремонтували і сходинки до їдальні.


А ще створили нові лаундж-зони, що мають стати родзинкою «Зоряного». Це такі місця, де діти можуть збиратися загонами для спілкування або розмови з психологом, телефоном поспілкуватися із батьками.


Керівник «Зоряного» Григорій Угніч висловив сподівання, що ситуація в Україні щодо коронавірусу покращиться, і уряд дозволить працювати дитячим таборам, щоб діти могли оздоровитися і відпочити хоча б одну зміну. Він зазначив, що «Зоряний» готовий прийняти відвідувачів, для цього його територію і корпуси постійно утримують в належному стані: косять траву, зробили паспорти пляжів, підготували засоби протипожежної безпеки.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх