«Їх, багатих, не зрозумієш», - мер Кременчука знову «наїхав» на керівництво районної ради

20.06.2020, 11:32 Переглядів: 6 323 Коментарів: 4

  

Управління архітектури так і не знайшло кафе у дворі Кременчуцької районної ради

19 червня під час засіданні виконкому мер Кременчука Віталій Малецький спитав про виконання свого доручення: доповісти стосовно будівництва, яке розпочала у своєму дворі Кременчуцька районна рада. (Раніше мер, користуючись чутками, озвучив, що там будують гендель.)



Керівниця управління архітектури та містобудування Олександра Волощенко доповіла, що, відповідно до паспорту об'єкта, який з'явився на паркані, ведеться «капітальний ремонт благоустрою внутрішнього двору Кременчуцької районної ради (заміна, встановлення нових, малих архітектурних форм: воріт, навісу, лавок, урн)». А також показала фото. Інформація про кафе офіційно не підтвердилася.

 

Проте віцемер з будівництва Дмитро Кравченко знову заявив, що у дворі райради розміститься якийсь «цікавий заклад з виходом в центр». Що за заклад, чим він цікавий і звідки така інформація, віцемер так і не уточнив.

 

Нагадаємо, керівництво райради запевняє, що відремонтований двір слугуватиме для виставкової діяльності, метою якої є пропаганда українського села. На засіданні виконкому Кременчуцької міськради представників райради не було.

 

Мер Віталій Малецький згадав, що Кременчуцька районна рада не змогла сьогодні зібратися на свою сесію, натомість там складна ситуація з фінансуванням медицини, зокрема — ЦРЛ у Кохнівці.

 

- Але ми бачимо, що, в принципі, район розвивається. Двір закладають тротуарною плиткою. Гроші є, - сказав Віталій Малецький.

 

Згодом він продовжив свою промову. Згадавши, що Кременчуцька райрада ремонтуватиме й технічний поверх (для розміщення архіву), Малецький сказав:

 

- Їх, багатих, не зрозумієш... Чому тільки районній лікарні не допомагають? Мабуть, якісь мотиви є у людей.

 

Як повідомив «Телеграфу» Едуард Скляревський, заступник голови Кременчуцької райради, ремонти ведуться за рахунок коштів від оренди приміщень. Це цільовий фонд розвитку, тому кошти з нього можуть використовуватися на цільові потреби - капітальні вкладення.

 

Зауважимо, що Кременчук теж не відмовляється від укладання тротуарної плитки. Відповідні звіти про укладені договори є в системі ProZorro.

Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
20 червня 2020 16:34

Лучше бы смотрел себе под нос, что там происходит. Достал уже. За свою работу нормально ответить не может, в чужую лезет...25-14-16 20-21-17-16-6 !!!


10 1
264
20 червня 2020 22:36

І знову Віталька згадав ЦРЛ ну не діє вона йому спокою! І взагалі якого трястя йому пхати носа в справи району? Розбуй очі і подивися скільки ти грошей витратив і куди? Газетку і вишеньки забулися? А це що також для допомоги медикам? Вже б краще мовчав чи встиг комусь той кусок землі пообіцяти під "гендель"? А може вже й аванс отримав?


10 1
0
21 червня 2020 02:30

Цитата: Piton78

І знову Віталька згадав ЦРЛ ну не діє вона йому спокою! І взагалі якого трястя йому пхати носа в справи району? Розбуй очі і подивися скільки ти грошей витратив і куди? Газетку і вишеньки забулися? А це що також для допомоги медикам? Вже б краще мовчав чи встиг комусь той кусок землі пообіцяти під "гендель"? А може вже й аванс отримав?

є в нас одна національна тваринка, звуть її "жабою"

знали б ви, скільки вона людей передавила...

от і вітальку вона не оминула


8 0
1 658
21 червня 2020 14:37

По ходу районные меньше воруют чем городские smile,если деньги еще есть на ремонты.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх