Кременчужан закликають не ганьбити честь мундира та не давати хабарів

17.06.2020, 09:03 Переглядів: 5 006 Коментарів: 4

  

Триває активна фаза призову громадян на строкову військову службу

Військовий комісар Кременчуцького об'єднаного міського військового комісаріату підполковник Роман Сушко звернувся до кременчужан з проханням сприяти проведенню призову та не давати хабарів. 


За словами військового комісара, військкомат працює та водночас розпочинає активну фазу призову громадян на строкову військову службу, триває відбір кандидатів з осіб офіцерів запасу на військову службу за призовом, згідно графіку прийому громадян здійснюється військовий облік військовозобов’язаних та надання інших послуг.


- В нашому суспільстві надзвичайно актуальним є питання протидії корупції. І я, як керівник, зобов’язаний, в межах своєї компетенції, забезпечити запобігання її проявам у військовому комісаріаті. Наразі, важливо прибрати підстави для корупційних дій. Тому, звертаючись до Вас шановні призовники та військовозобов’язані, я наполегливо рекомендую уникати спроб ухилення від строкової військової служби, дотримуватись правил військового обліку та не провокувати моїх підлеглих на отримання хабаря з будь-яких підстав.

Особовий склад Кременчуцького ОМВК, більшість з якого мають досвід бойових дій на сході країни, категорично проти корупції.

Нагадую, що дача хабаря, а також посередництво у хабарництві, карається Законом.


Хочу запевнити, що за спробу будь-кого з особового складу Кременчуцького ОМВК осоромити честь мундира – кадрові рішення будуть прийняті негайно. 


Звертаюсь до голів селищних, районних та місцевих органів влади, керівників ОСББ, керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності з проханням відповідально віднестись до організації та проведення весняного призову на військову строкову службу.


Сьогодні Україна потребує сильного та відповідального суспільства, тож давайте разом бути гідними громадянами своєї країни, - зауважив Роман Сушко. 


Інформацію з питань призову на строкову військову службу ви можете отримати звернувшись на «гарячу лінію» Кременчуцького ОМВК
? (05366) – 3-10-45 або за адресою: м.Кременчук, вул.Генерала Жадова, б.6
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
17 червня 2020 11:14

А що там з передвиборною обіцянкою Зеленського про контрактну армію, глухо?



 


10 2
0
17 червня 2020 13:52

Не ганьбити?! Ви бачили на ярких мерседесах їздять служителі воєнкомату?! Куди вже далі ганьбити...

blush


10 1
767
17 червня 2020 14:13

Кстати да, авто под военкоматом намекают на ярую борьбу с коррупцией.

9 1
0
18 червня 2020 06:08

Оказывается честь мундира страдает когда предлагают взятку, а не тогда когда бессовестно вымогают, озвучивают суммы и берут взятки люди в погонах. Воно оно как на самом то деле.  Если человек в погонах не  торгаш тем самым мундиром то речи о деньгах не будет.


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх