Використовувати герб Кременчука хочуть по-новому

15.06.2020, 16:03 Переглядів: 6 876 Коментарів: 11

 

Без спеціальної згоди виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, використання герба та прапора не дозволяється

У Кременчуці на сесії депутати мають затвердити Положення про порядок використання символіки територіальної громади міста Кременчука Полтавської області. 


Цей документ має врегулювати порядок щодо надання та отримання права використовувати офіційну символіку Кременчука. 


Згідно з проєктом положення, виключне право на використання герба та прапора належить Кременчуцькій міській раді Полтавської області. Без спеціальної згоди виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, використання герба та прапора не дозволяється.


Відповідно до проєкту рішення юридичні та фізичні особи мають право використовувати тільки затверджені зображення герба і прапора і тільки з дозволу. Порушення умов використання символіки територіальної громади міста Кременчука Полтавської області та цього Положення тягне за собою відповідальність згідно з законодавством.


Використання символіки має за мету патріотичне та гуманістичне виховання молоді, розвиток національної самосвідомості та любові до рідного міста, відродження культурних традицій, популяризацію міста, зростання політичної і моральної ролі м. Кременчука в суверенній Україні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 11

540
1
15 червня 2020 16:19

Бред. Порушення умов використання символіки територіальної громади міста Кременчука Полтавської області. То есть символика принадлежит громаді, но пользоваться ней нельзя, нужно разрешения испросить. Вообще виталька берега попутал.

Я бы согласился если бы привлекалали за надругательство или оскорбление. Пускай сразу подаёт в суд на Википедию, на другие информ-сайты, на картографов, на спортивные команды. Там символика используется во всю и без его разрешения.


45 4
222
15 червня 2020 16:30

Виталик и Ко!
Вы с какой сосны рухнули, "правители"???
До такого идиотизма даже киевский тёска не додумался!
Если я, к примеру, из гордости за свой родной город захочу наклеить на стекло личного автомобиля герб Кременчуга, то мне идти на поклон в мэрию и спрашивать "дяденька, а можно?"???

 

Використання символіки має за мету патріотичне та гуманістичне виховання молоді, розвиток національної самосвідомості та любові до рідного міста, відродження культурних традицій, популяризацію міста, зростання політичної і моральної ролі м. Кременчука в суверенній Україні.

Соласен, если лепить флаг/герб города на голую 5ю точку или на кучку фекалий это уже надругательство и нужно наказывать, но "блин" спрашивать разрешения на использование это уже во всю воняет дебилизмом...


31 0
0
15 червня 2020 16:35

Використовувати герб Кременчука хочуть по-новому

Особо никто и по старому не использовал. Вот зачем они начинают, а???


9 1
0
15 червня 2020 16:43

Герб города зарегистрирован уже как товарный знак? Чёт не похоже. Даже если есть авторские права на изображение которые принадлежат исполкому(по сути это картинка), то можно лишь вести речь о запрете на коммерческое использование. Т.е. нельзя без разрешения использовать в рекламе или поместить на обложку книжки которая продаётся. Что касается всего остального - то хотел бы я услышать закон который это запрещает. Есть достаточно много картинок, на которые не распространяются авторские права. Например - флаги. Про гербы городов и стран не знаю, но есть подозрения что там та же история. Т.е. если я на заборе нарисую герб и не буду брать деньги за просмотр - нарушения закона точно не будет. А истерить виталько может сколько угодно. Кстати... если я фото витальки на заборе повешу или какого-то другого фантаста-сказочника, который является публичной персоной и сделанное в публичном месте - разрешения спрашивать тоже не нужно


21 1
0
15 червня 2020 17:12

круто вообще сам факт,что в наш город имеет свою символику!


1 28
0
15 червня 2020 17:22

И раньше не согласовывал, и сейчас не буду! Этот герб в равной мере принадлежит и мне, как гражданину этого города, а не только гопкомпании сидящей в доме с белыми стенами.

Это патрио-дибилизм из серии - сделать платными украиноязычные каналы, для поднятия патриотического воспитания.


32 3
0
15 червня 2020 17:39

Мало для каких целей будут его использовать. Пусть лучше этот процесс будет под наблюдением. 


2 33
264
15 червня 2020 19:05

Гадав вишеньки і газетка верх ідіотизму, а ні кучка недоумків  пішли ще далі! Вирішили ще й на цьому заробити! А нічого що це надбання громади і ви сюди не приклали ні краплини зусиль! Що в тих головах навіть чорт не зрозуміє і буде хреститися! Зупиніться хоч на хвилину перед жаждою наживи і з вашого боку патріотизмом тут навіть і не пахне!


25 1
642
15 червня 2020 22:57

Цитата: ИМХО

... Этот герб в равной мере принадлежит и мне, как гражданину этого города,...

Цікаво. У нас якісь нові громадянства?


1 6
540
1
16 червня 2020 09:35

Цитата: Кавоман
Цитата: ИМХО

... Этот герб в равной мере принадлежит и мне, как гражданину этого города,...

Цікаво. У нас якісь нові громадянства?

Почесний громадянин Кременчука - чули такий термін? Всі останні - просто громадяни Кременчука. Які питання? 


2 4
680
16 червня 2020 13:18

*рукалицо*.gpeg


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх