Нововведення: кременчужани можуть безкоштовно проконсультуватися з лікарями онлайн

30.05.2020, 13:02 Переглядів: 5 873

 

Аби скористатися послугами телемедицини, завантажте додаток Medcard24

Центр первинної медико-санітарної допомоги №3 (до складу якого входить 9 амбулаторій, де працює понад 60 лікарів первинної ланки) приєднався до платформи Telemed24 UA – і тепер кременчужани можуть безкоштовно отримати консультації лікарів онлайн. А це особливо важливо в період карантину та обмеженого пересування громадян під час пандемії COVID-19.


Аби скористатися послугами телемедицини, завантажте додаток Medcard24 з Google Play або App Store.


- Пацієнти схвально сприймають можливість отримати медичну допомогу в онлайн режимі, адже це дає можливість не йти до лікаря на особистий прийом без гострої потреби, а також виключає можливість зараження інфекційними хворобами та COVID-19, - зазначила Марія Чорнявська, директор ЦПМСД №3.


Директор ЦПМСД №3 Марія Чорнявська


Впровадили платформу для проведення та реєстрації результатів дистанційних консультацій близько місяця тому, лікарі кажуть: систему опанували швидко і вже проводять перші онлайн-прийоми пацієнтів. Фахівці закладу також зазначають, що функціонал Telemed24 UA суттєво спрощує роботу лікаря – його абсолютно достатньо для повноцінного спілкування з пацієнтом.


- Онлайн консультації – це якісна альтернатива візиту, бо можна побачити стан пацієнта, температуру на термометрі, яку він виміряв під час спілкування оnline, слизову оболонку глотки, почути кашель, надати рекомендації по лікуванню. Безпечна альтернатива візиту – відсутня можливість зараження, - прокоментувала Ольга Кірчик, педіатр АЗПСМ №1 «Центру ПМСД №3».


Telemed24 — єдина в Україні платформа для онлайн-консультування задекларованих пацієнтів, яка передає дані до Електронної системи охорони здоров’я України (eHealth). Саме тому вирішення питання сплати послуги не турбує ані лікаря, ані пацієнта — гроші за онлайн-консультацію в будь-якому разі надійдуть у медичний заклад на основі щомісячного звіту до НСЗУ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх