У Кременчуці обладнали кімнату зі зброєю, де навчатимуть дітей захищати Україну

22.05.2020, 14:32 Переглядів: 2 905 Коментарів: 2

 

Для встановлення сигналізації у приміщенні виділили 42 609 грн, які зекономили у сфері освіти на видатках на відрядження

Для вивчення предмету «Захист України» у ресурсному центрі (раніше він називався навчально-виробничий комбінат №2) на Молодіжному створили кімнату для зберігання навчальної зброї. Як повідомив 22 травня на засіданні бюджетної комісії директор департаменту освіти Кременчука Геннадій Москалик, проводити вивчення цього предмету будуть саме у ресурсному центрі.


Департамент освіти спільно з військкоматом встановили залізні шафи, де зберігатимуть зброю, отримали дозволи на її використання. І тепер у приміщенні потрібно встановити сигналізацію.


- Ми кімнату обладнали власними силами. Для того, щоб нам дали зброю, нам необхідно поставити сигналізацію. У нас є економія по відрядженням у сумі 42 609 грн, я їх прошу перерозподілити для встановлення сигналізації та оплати її до кінця року, - звернувся Геннадій Москалик до присутніх на засіданні депутатів, і вони ухвалили дане рішення.


*Фото ілюстративне

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: konotop.city
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
22 травня 2020 16:23

Вы в своем уме, Моска.Ген. ?!!

 Как начальник образования, вы могли бы оборудовать комнату микроскопами, компьютерами, 3D принтерами  и другим  инструментарием для  создания и изобретения чего-то нового ( макетов протезов для раненых солдат, например, изучение природы в поисках решений загрязнения воды, воздуха и тд)  для настоящего развития детей и помощи в выборе дальнейшего пути как образовательного так и жизненного. Конкретно для нашего города это было бы полезнее, чем умение владеть оружием с детства. Подростут, сами решат чем им овладеть. 

А вы пропагандой и ненавистью хотите дополнять их, и без вашей стельбы, искаженные от ТВ и дурацких компьютерных игр мозги.

 Что ждёт наше общество с таким умением детей  и дальнейшей жаждой применения в случае обиды во дворе или учебном заведении? 

Подумайте об этом...

 


37 5
0
22 травня 2020 16:46

Ни Украине, ни нашим заграничным "партнёрам", ни МВФ не нужен думающий народ. Быдло проще контролировать

Как начальник образования, вы могли бы оборудовать комнату микроскопами, компьютерами, 3D принтерами и другим инструментарием для создания и изобретения чего-то нового ( макетов протезов для раненых солдат, например, изучение природы в поисках решений загрязнения воды, воздуха и тд)
...

27 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх