Коронавірусне: проєкт ПРОМІС передав Кременчуку 200 л дезінфікуючих засобів

22.05.2020, 16:03 Переглядів: 2 320

 

Наше місто очікує на другу партію матеріально-технічної допомоги, планується, що це будуть одноразові маски та рукавички

Виконком Кременчуцької міськради отримав від партнерів проєкту ПРОМІС, що фінансується Урядом Канади через Міністерство закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади і виконується Федерацією канадських муніципалітетів, 200 л дезінфікуючих засобів. За інформацією пресслужби мерії Кременчука, це перша партія матеріально-технічної допомоги для недопущення поширення COVID-19.


 

Попередньо представники проєкту вивчили потреби місцевих громад та запропонували Кременчуку допомогу у вигляді засобів індивідуального захисту та дезінфекційних розчинів. У рамках співпраці з проєктом ПРОМІС наше місто отримало 200 л засобу для дезінфекції рук та поверхонь і диспенсери, які будуть розподілені між Центром надання адміністративних послуг та іншими підрозділами органів місцевого самоврядування, які працюють з людьми.


 

Як повідомив керуючий справами виконкому Кременчуцької міської ради Руслан Шаповалов, найближчим часом Кременчук очікує на другу партію матеріально-технічної допомоги, планується, що це будуть одноразові маски та рукавички.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх