4 кременчужан одужали від коронавірусу

14.05.2020, 19:16 Переглядів: 3 033

 

Кременчук очікує ще понад 100 результатів 

Сьогодні, 14 травня, Кременчук отримав лабораторні підтвердження щодо одужання від коронавірусноі хвороби ще 4 кременчужан. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький.


Нових випадків захворювання на COVID-19 не зареєстровано, проте надійшли результати повторних ПЛР-тестів тих, хто захворів раніше. Також отримали результати тестувань працівників міськвиконкому, які були контактними з підтвердженим випадком COVID-19. Всі вони негативні.


- Декілька слів про надходження результатів ПЛР-тестів в Кременчук з обласного лабораторного центру. Всього з початку епідемії направлено на ПЛР-дослідження 1020 зразків. Отримано 919 результатів. Очікуємо ще на 101 результат. Наші медики ведуть поіменний реєстр пацієнтів, контактних осіб та медичних працівників, чиї зразки біологічних матеріалів направляються на ПЛР-тестування для підтвердження або спростування коронавірусноі хвороби. Ці дані допомагають епідеміологам локалізовувати випадки захворювань, щоб не допустити масових спалахів інфекціі. - написав мер Кременчука.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх