Як кременчуцьким кафе відкрити літні майданчики на період карантину

6.05.2020, 13:03 Переглядів: 5 576 Коментарів: 8

 
Мер пообіцяв розглядати заявки по спрощеній процедурі і максимально швидко

Про те, як працюватимуть літні майданчики у Кременчуці в період карантину обговорили 6 травня на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.


Конкретні умови відкриття стануть відомими сьогодні, після засідання Кабміну. Але вже зараз керівник міського управління розвитку підприємництва та торгівлі Людмила Жорняк відмітила, що усі заклади громадського харчування, які мають сезонні майданчики, повинні поновити дозволи, а ті, хто такого дозволу не мав - отримати його.


- Ми надаємо підприємцям шанс швидко оформити все це по спрощеній процедурі, - додав мер. - Якщо кафе не мало літнього майданчика, а зараз, зважаючи на карантинні обмеження, потребує його, для того щоб поставити його тимчасово, на період карантину, ми готові через виконком йти по спрощеній процедурі і допомагати влаштовувати ці майданчики в форматі вуличної їжі, через 1,5-2 метри столики... Але на вулиці, а не у приміщенні кафе. Сьогодні - заява, день-два на перевірку і вже в п'ятницю вони можуть уже виходити.


Тим закладам, біля яких по технічним причинам неможливо облаштувати сезонний майданчик, Жорняк порекомендувала поставити столик і продавати їжу через двері або віконце на виніс.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

1 031
6 травня 2020 14:03

 Неужели сидеть на центральной улице возле автомобильной дороги и дышать выхлопными газами лучше, чем в хорошо проветриваемом , с "правильной" вентиляцией и фильтрацией здании (с соблюдением правил гигиены). Многие скажут , мол , где эта вентиляция нормально работает и т.д. . Отвечу : есть такие места. Более того, многие хозяева кафе и баров уже сейчас готовы были бы вложить деньги в дополнительную вентиляцию (системы и установки с фильтроэлеменами т.д.), если бы "таможня дала добро" на работу внутри заведений ,естественно на определенных условиях.


5 7
439
6 травня 2020 14:10

Цитата: inattentive

 Неужели сидеть на центральной улице возле автомобильной дороги и дышать выхлопными газами лучше, чем в хорошо проветриваемом , с "правильной" вентиляцией и фильтрацией здании (с соблюдением правил гигиены).  если бы "таможня дала добро" на работу внутри заведений ,естественно на определенных условиях.

Все зависит от толщины конверта.smile


14 0
264
6 травня 2020 14:14

Заява в конверті якщо правильно підкріплена грошовими знаками то день на перевірку, якщо менш підкрипленна то два дні, а якщо не підкріплена зовсім то вибачайте Вам працювати неможна ви не дотримуєтесь норм карантину! десь так буде з перевірками і дозволами!


15 2
0
6 травня 2020 15:41

Мне все равно, где будет находится терасса, лишь бы с дому наконец выйти! Достал этот карантин!


2 11
0
6 травня 2020 15:48

Реально, хоть кофе на вынос можно будет купить. Сколько можно уже!!!


0 8
0
6 травня 2020 15:55

Радует то, что начнут открываться заведения ))


2 7
767
6 травня 2020 16:56

То Grinenko: В Комсомольске продают и не парятся. А у нас дебелизм. Особенно с кофейными аппаратами. Это вообще вне понимания.

8 0
0
6 травня 2020 17:40

Мер пообіцяв розглядати заявки... как это ? . Не все равны ? Разные летние площадки ?  Это типа свои Велюры и Эпицентры только будут работать .


7 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх