Кількість людей, які прибувають у Кременчук з-за кордону, у середині квітня почала зменшуватися

4.05.2020, 14:32 Переглядів: 2 998

 

Станом на 4 травня на самоізоляції перебуває 149 кременчужан, 112 із них – контактні

З початку введення карантину на самоізоляції у Кременчуці перебувало 735 громадян. Про це під час засідання оперативного штабу сказав начальник управління охорони здоров’я Максим Середа.


Пан Середа повідомив, що з другої половини квітня у нашому місті відзначається значне зниження кількості людей, які прибувають за кордону, це вже поодинокі випадки, 4-5 на тиждень. Усі вони перебувають на самоізоляції вдома, три громадянина знаходяться на обсервації у лікарні відновного лікування. Переважна більшість самоізольованих людей – це контактні особи, які опинилися під загрозою інфікування уже всередині держави, а не за її межами.


За словами мера Віталія Малецького, 3-го травня кілька літаків приземлилися у Києві з 550 людьми на борту. Він дізнався з соціальних мереж, що серед них є кременчужани. На це заступник начальника відділу превенції Кременчуцького відділу поліції Дмитро Кисельов відповів, що з ГУ Національної поліції Полтавської області правоохоронці Кременчука отримують оперативну інформацію з цього приводу, а потім надають її закладам охорони здоров'я. Наразі даних про кременчужан на борту цих літаків не надходило, але питання триматимуть на контролі.


Станом на 4 травня на самоізоляції перебуває 149 кременчужан, 112 із них – контактні. Порушень режиму самоізоляції у Кременчуці протягом першотравневих свят не зафіксували.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: vezha.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх