Уряд України оприлюднив чіткий план виходу з карантину

25.04.2020, 10:24 Переглядів: 8 434 Коментарів: 5

 

Його реалізація може початися 11 травня за умови сприятливої епідситуації та матиме 5 етапів

Уряд України оприлюднив чіткий план виходу нашої країни з карантину. Він буде складатися з п'яти етапів, перший з яких має розпочатися з 11 травня (за умови сприятливої епідситуації).


Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що, базуючись на цифрах і розрахунках Національної академії наук України, є підстави говорити про те, що зростання приросту хворих, яке можна назвати наступним піком, очікується з 3 по 8 травня.


- З 11 травня, я сподіваюся, ми розпочнемо перший етап виходу з карантину, коли ми послабимо певні обмеження, починаючи з можливості відвідувати парки, сквери. Дамо дозвіл на роботу магазинів оптової і роздрібної торгівлі непродовольчими товарами тощо, – сказав очільник уряду.


За його словами, другий етап виходу з карантину – це той, коли почне знижуватися рівень захворюваності і почнуть вивільнятися від хворих медичні заклади.


- Третій, четвертий і п'ятий етапи – це фактично завершення карантину. Крім цього є так звані червоний, помаранчевий, жовтий, зелений рівні – це коли ми зможемо розумними заходами управляти в тих точках, де виникають спалахи. Це окремі території, міста, області, райони, – сказав Денис Шмигаль.


Він також повідомив, що вже є розуміння того, як поетапно буде запускатися громадський транспорт та з якими обмеженнями Україні доведеться жити:


- Це так звана «економіка недоторканості»: соціальна дистанція, засоби індивідуального захисту і, відповідно, ті обмеження, в яких ми живемо вже сьогодні і будемо змушені жити в цьому році точно, можливо й в наступному.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: kmu.gov.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

0
25 квітня 2020 10:41

Такое ощущение что у них в консультантах Лёня космос.smile Или они такое курят,шо нам и не снилось.


33 8
4 371
1
25 квітня 2020 11:16

Цитата: Trevak
Лёня космос.
хуже, там писюнковий злоій заправляє, то нє Льоня...то вава


23 16
0
25 квітня 2020 12:03

Это называется "Взагали по загалям"... Всё и ничего толком. Промышленность-то как будет запускаться? Потому что на этапе внедрения первого этапа снятия ограничений, пойдёт ровно обратный процесс - лавинообразный рост заболеваемости из-за того, что люди банально соскучившись друг за другом будут устраивать массовки и посещать различные заведения общепита... короче *опка надолго((


20 11
4 371
1
25 квітня 2020 12:13

Цитата: VsegdaProtiv
Промышленность-то как будет запускаться?
а что из промышленности остановлено?


14 5
0
25 квітня 2020 15:29

Интересно, сколько "сказочных ..." "разрабатывали" этот план? Уже представляю как пару десятков умников з зарплатами по несколько сотен тысяч в месяц за пару недель в итоге родили этот гениальный документ, которым можно дрова разжечь на майский пикник...


19 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх