Кременчужан, які летіли літаком з хворими на коронавірус, відправили на самоізоляцію (доповнено)

26.03.2020, 09:14 Переглядів: 7 608 Коментарів: 6

 

На вчорашній день симптоми коронавірусу у кременчужан відсутні

Вчора, 25 березня, до міської влади надійшла інформація, що до Києва прилетів літак Париж-Амстердам-Київ разом з кременчужанами. Як з'ясувалося пізніше, на борту виявили короновірус. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький у фейсбуці.


За його словами, у Кременчуці організували контроль за станом здоров’я цих осіб та контроль за дотриманням ними режиму самоізоляції. На вчорашній день симптоми коронавірусу в них відсутні.


Доповнено


На засіданні штабу оперативного реагування міський голова Кременчука Віталій Малецький розповів, що літак з Амстердаму до Києва прибув 16 березня.


- Спільно з правоохоронцями відпрацювали пасажирів рейсу Париж-Амстердам-Київ, які прибули в Україну 16 березня. На борту цього літака двох людей госпіталізували з коронавірусом, - зазначив мер. - Ми встановили двох осіб. Медики зв'язалися з ними.


За словами міського голови, один кременчужанин одразу погодився, а інший довго не брав слухавку. Сьогодні зранку планували разом з правоохоронцями завітати до нього в гості, але він також вийшов на зв'язок.


- Їх двох госпіталізували до інфекційного відділення. Ці особи протягом години ідентифіковані, з ними встановлено контакт. У них поки що немає ніяких підтверджених діагнозів, немає проблем зі здоров'ям, але ми вирішили перестрахуватися. Їм проведуть експрес-тест з подальшим направленням зразків до лабораторії Києва.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

439
26 березня 2020 09:27

Интересно,а Усанова и сейчас не дает врачам делать коротесты?


20 2
0
26 березня 2020 09:28

Ви більше Віталіка слухайте , він вам і не таке розкаже. Цей літак прилетів ще більше 10 днів назад. А коли в інших містах почали в його пасажирів виявляти cov19, то почали тепер відловлювати інших пасажирів. Ось чому треба було всіх прибулих відправляти на карантин, а не займатися хєрньою зупинивши транспорт та підприємтва.


46 2
0
26 березня 2020 10:01

-"На вчорашній день симптоми коронавірусу в них відсутні".

Им сделали экспресс-тест или лабораторный анализ? Возможно симптомы появятся через 2 недели, и за это время они заразят пол города, как в Черновцах.


25 1
417
26 березня 2020 10:20

Оце правильно. Коли вони вже роздали подарунки всім родичам і перебухали з усіма друзями - тепер можна і на карантині відпочити.


31 1
54
26 березня 2020 12:58

самоизолювали это как самоубили.грамотность на грани фантастики)

 

[Спасибо, мы самоисправились с вашим участием. Администрация]


5 0
159
26 березня 2020 14:00

Те що ізолювали приємна новина, але якби це зробили прямо в аеропорту


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх