Автомийки працюватимуть у Кременчуці під час карантину

25.03.2020, 15:05 Переглядів: 3 516

 

За умови дотримання безпеки персоналу та відвідувачів і використання в роботі деззасобів, спецзасобів для миття та прибирання

У Кременчуці дозволили на час карантину працювати автомийкам. Рішення прийняли сьогодні, 25 березня, на засіданні штабу щодо запобігання поширенню у Кременчуці гострої респіраторної хвороби COVID-19.


- Від сьогодні дозволяємо роботу мийок самообслуговування, мийок вантажного транспорту, автобусів, тролейбусів, за умови дотримання безпеки персоналу та відвідувачів. За умови використання в роботі деззасобів, спецзасобів для миття та прибирання. Якщо в них не вийде так працювати, то закриємо їх роботу, - заявив міський голова Кременчука Віталій Малецький.


За його словами, на час обслуговування на мийці повинен знаходитися один автомобіль і ніяких кавових апаратів. Також рекомендують  здійснювати попередній запис на миття автомобіля і обслуговувати клієнтів по черзі по одному. Ніяких живих черг, скупчення автомобілів біля автомийок не повинно бути. У разі недотримання умов карантину - припинять роботу автомийок.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх