У лікарні «Кременчуцькій» з'явиться ще 8 боксованих палат та приміщення для кисневих балонів

24.03.2020, 11:01 Переглядів: 2 923 Коментарів: 2

 

23 березня медиків викликали до пацієнта з температурою, що повернувся з Таїланду, але коронавірус у нього не підтвердився

23 березня на своїй сторінці у Фейсбуці міський голова Віталій Малецький проінформував про оперативну ситуацію в Кременчуці у галузі медицини. Він повідомив про захворюваність серед кременчужан та підготовку до можливої загрози коронавірусу.


Протягом останньої доби до лікарів звернулося 6 кременчужан з ГРВІ та грипом. На стаціонарному лікуванні зараз перебувають 75 пацієнтів з пневмонією, у 2 з яких тяжкий перебіг захворювання. У місті немає зареєстрованих випадків захворюваності на COVID-19.


23 березня медиків викликали до пацієнта з високою температурою, який повернувся з Таїланду. Тест на коронавірус показав негативний результат, пацієнта ушпиталили з бронхітом в інфекційний стаціонар.


 
Також мер Малецький розповів, що наразі дооснащують інфекційне відділення лікарні «Кременчуцька». Завдяки допомозі підприємств та благодійників розпочали будівництво приміщення для зберігання кисневих балонів. Проводиться ремонт із заміною комунікацій та сантехнічного обладнання в інфекційних боксах (їх функціонує 24, після завершення ремонту стане 32).


Дякуємо Кременчуцькому заводу технічного вуглецю, ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ», Кременчуцькому заводу дорожніх машин та іншим благодійникам за допомогу в ремонті інфекційного відділення, - написав Малецький.


Він зазначив, що місто продовжують готувати до введення надзвичайного стану та призупинення роботи громадського транспорту. З підприємствами та установами критичної інфраструктури відпрацьовується механізм доставки працівників до місця роботи.


Автор: Катерина Турубара Джерело фото: ФБ Віталія Малецького
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
24 березня 2020 15:59

Спасибо волонтерам и предприятиям, которые помогают городу! Так намного легче противостоять проблеме!


1 0
0
24 березня 2020 16:53

Безусловно, запас на всякий случай должен быть. А то мало ли что, вдруг понадобится. Подготовака всегда очень важна.


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх