У масках на передову: кременчуцькі волонтери передали допомогу військовим

24.03.2020, 13:31 Переглядів: 6 369 Коментарів: 1

 

Бійцям Правого сектора, медикам та морпіхам відвезли дефіцитних речей та смаколиків з домашнім затишком

Цими вихідними волонтери з Кременчука відправили допомогу на передову українським військовим. Допомогу для бійців збирали всім Кременчуком: від кременчужан, які скидали кошти на картку до місцевих підприємств та організацій.


Як повідомила волонтер Ольга Назарова на своїй сторінці в фейсбук, волонтери побували на двох позиціях в районі Маріуполя і на двох - в районі Донецька.


- Все заплановане зробили, все необхідне доставили бійцям, - поділилася Ольга Назарова. - Величезна подяка всім, завдяки кому ця поїздка стала можливою і результативною: помічникам-волонтерам, які перераховували кошти на ремонт УАЗика і на пальне для поїздки; Serhiy Kulyasov за купу дорогих і корисних речей та смачні гостинці для бійців; Анатолій Сиротенко за суттєву матеріальну і моральну підтримку «Волонтерської хунти», Максимівський ліцей і особисто Тетяна Каптан за овочі, фрукти, консервацію. І, звичайно ж, найщиріші слова подяки київським волонтерам і особисто Дмитро Березенський за ремонт УАЗа для ДУК ПС. Цей автомобіль довго чекали і нарешті він на передових позиціях добровольців в районі Маріуполя.


 


Нагадаємо, що кременчужани за тиждень зібрали допомогу бійцям «Правого сектору», які знаходяться в районі Авдіївки. За короткий термін у редакцію Видавничого дому «Приватна газета» небайдужі кременчужани та підприємці принесли гостинці, які необхідні військовим на передовій. Бійцям передали акумулятор, антифриз, цигарки, теплі шкарпетки, й ласощі, які асоціюються з домашнім затишком та теплом – печиво та ковбаски від кременчуцьких підприємств.



  • За 1000 грн від Семена Лещинського купили масло 10W40 дві баклажки + антифриз-концентрат), 1500 від кременчужан +
  • кошти Сергія Кулясова пішли на новий акумулятор
  • піддон з печивом та цукерками від компанії «Лукас»
  • миючі-чистячі та ін. - Олег Кузьменко
  • два ящики м'ясних смаколиків від компанії «Кременчук м'ясо»
  • мішок з модними шкарпетками від Сергія Луценка
  • цигарками, які є дефіцитом на передовій, закупив магазин «Бордо»


- Зустрічати довгожданий УАЗ вийшли всі бійці, що були на місці. І навіть собака Герда нас зустрічала і раділа. УАЗ доставили на лафеті - щоб не витрачатись на пальне на дві машини, - поділилася Ольга.


 


- Велика подяка від бійців ДУК ПС Володимиру Полякову за дві маскувальні сітки та за подушки від «АТО-Майдан Кременчук», - додала волонтерка, передавши подяку «павучкам» за маскувальні сітки та м'які подушки.


 


- Бійці ДУК ПС - єдині, хто в зоні ООС був в захисних масках. Всі інші - і бійці ЗСУ, і нацгвардійці на блокпостах, і поліція - масок не мали. Мабуть, у них, як і у нас, не дуже карантинний карантин, - зазначила Ольга Назарова.


 


- Це Пищевик. На задньому плані - КПВВ Маріуполя. Зазвичай тут була кілометрова черга машин і ще більше людей - тих, хто переходив з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію за продуктами, ліками, пенсіями, різними товарами і послугами... Зараз на КПВВ порожньо. Стоять там лише бійці та дві машини ОБСЄ. КПВВ закрито. Карантин. ОРДЛО хотіли незалежності від України? Схоже, карантин дасть їм, нарешті, таку можливість, - наостанок зауважила Ольга.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
24 березня 2020 13:34

Респект, Здорвья и Низкий Поклон - Волонтёрам!!!


7 12

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх