Військові та поліцейські патрулюватимуть вулиці Кременчука під час карантину

23.03.2020, 07:07 Переглядів: 8 296

 

ЗСУ, Нацгвардія та поліція спільно патрулюватимуть вулиці під час карантину для забезпечення громадської безпеки та порядку

З 22 березня військові та поліцейські спільно патрулюють вулиці під час карантину для забезпечення громадської безпеки та порядку. За інформацією пресслужби Міністерства оборони України, посилені наряди Військової служби правопорядку ЗСУ разом з працівниками Нацполіції та військовослужбовцями Нацгвардії починають патрулювати у населених пунктах та військових гарнізонах.


Згідно з повідомленням, такі спільні патрулі ввели задля підтримання громадської безпеки та порядку під час карантину, запровадженого з метою запобігання поширенню в Україні коронавірусної інфекції. 


Увесь особовий склад Збройних Сил України, залучений до патрулювання, буде забезпечений засобами захисту, антисептичними та дезінфекційними речовинами.


ДСНС, поліція та Нацгвардія віщатимуть з гучномовця


Як повідомив «Телеграфу» керівник військової частини 3059 Національної гвардії Євген Шульга, нацгвардійці посилено патрулюватимуть у нічний час.


- Військова частина 3059 патрулює спільно з Національною поліцією. Патрулюватимуть місто: піші патрулі, піші патрулі зі службовими собаками, автопатрулі. Також буде інформування та профілактична робота. Патрульні групи розміщені в районі центру, нагірної частини міста, в районі Молодіжного та Крюкова. – зазначив підполковник Євген Шульга.


Загалом у Кременчуці патрулюватиме 26 піших патрулів та 5 авто, які посилено працюватимуть у вечірній час.


До речі, нацгвардійці, як і патрульна поліція та рятувальники інформують кременчужан про дотримання карантину.




Поліція буде забезпечена засобами особистого захисту 


Полтавське видання ЗМІСТ зсилається на речника поліції Полтавщини Юрія Сулаєва, який повідомив, що відбулася нарада у межах якої прийняли рішення про моніторинг вулиць Полтавщини. 

 

- У нас є всі необхідні засоби безпеки. Наші патрулі знаходитимуться на різних вулицях, перелік яких ми погоджуватимемо системно. Це потрібно для забезпечення безпеки та запобігання поширенню COVID-19 через порушення умов карантину. - зазначив полтавському виданню Юрій Сулаєв.


Також Юрій Сулаєв каже, що завдяки патрулюванню можна швидше виявити суб’єкти господарювання, які порушують умови карантину.

 

Станом на 22 березня поліціянти склали 20 адмінпротоколів. 4 з них – за порушення вимог пасажироперевезень, 16 – за ігнорування обмежень, визначених на час карантину для торговельних закладів. Здебільшого, оперативно виявити порушників вдається завдяки зверненням громадян за номером 102.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх