Як перевозитимуть людей до місць роботи на приміських та міжобласних маршрутах під час карантину

20.03.2020, 15:03 Переглядів: 7 362 Коментарів: 6

 

Алгоритм дій пояснила Полтавська ОДА

Полтавська обласна державна адміністрація спільно з Управлінням патрульної поліції Полтавщини розробили порядок перевезення жителів регіону до місць роботи на приміських та міжобласних маршрутах під час карантину.


Як йдеться на сайті Полтавської ОДА, порядок опрацювали у зв’язку з надходженням звернень від громадян і керівників підприємств щодо необхідності вчасно діставатися на роботу після того, як заборонили регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів на приміських, міжміських і міжобласних маршрутах загального користування.


Алгоритм дій наступний:


1. Підприємство або установа має укласти договір з автомобільним перевізником, який має відповідну ліцензію, на період карантину. Вказаний документ необхідний для того, щоб ідентифікувати спецавтобуси під час здійснення контролю.


2. Замовник перевезень (підприємство або установа) має затвердити список пасажирів та передати його водієві транспорту. Також необхідно забезпечити всіх пасажирів необхідними посвідченнями працівника підприємства.


3. Замовнику перевезень спільно з перевізником в обов’язковому порядку необхідно забезпечити розробку паспорта маршруту для здійснення спеціальних регулярних перевезень автомобільним транспортом, у якому передбачається схема маршруту, його характеристика, режим праці та відпочинку водіїв, затвердити його в Управлінні патрульної поліції в Полтавській області.


4. У спецавтобусах необхідно встановити трафарети із надписом «Спеціальні перевезення». У салонах автобусів після кожного рейсу повинна здійснюватися дезінфекція.


5. Перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі заборонено. Всі пасажири повинні бути в захисних медичних масках та на відстані (рівномірно) розподілені в салоні автобуса.


За довідками та роз’ясненнями можна звернутися до контактних осіб:

  • Управління інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської ОДА: Гайдар Сергій Олександрович – (0532) 50-07-40;
  • Управління патрульної поліції в Полтавській області.
Автор: Катерина Турубара Джерело фото: strana.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 6

325
20 березня 2020 15:57

Короче, водители! Подбирайте, по возможности, людей на трассе, особенно женщин с детьми. Люди в селах брошены на произвол судьбы.


25 4
0
20 березня 2020 16:17

Цитата: Pereselenets
Подбирайте, по возможности, людей на трассе, особенно женщин с детьми.

Подбирали бы. Но ''коронаводители'' боятся ''коронапассажиров''. ''Коронапассажиры'' боятся ''коронатранспорта''...Да и относительно ''женщин с детьми'' - не у каждого детское кресло есть. А штраф 510/850 грн никто не отменял.


19 1
0
20 березня 2020 17:27

Т.е. если на вахтовом на ГОК с утра ездило 70-100 человек, то им теперь надо 7-10 автобусов?! Кино... Наверное Луи Де Фюнес умер бы от смеха второй раз!

smile


17 2
129
20 березня 2020 19:53

Цитата: Nik

Подбирали бы. Но ''коронаводители'' боятся ''коронапассажиров''. ''Коронапассажиры'' боятся ''коронатранспорта''...Да и относительно ''женщин с детьми'' - не у каждого детское кресло есть. А штраф 510/850 грн никто не отменял.

Не знаю кого как, а меня пока ни разу не останавливали за "перегруз" детьми. Зарекаться, конечно не стоит...


1 0
208
20 березня 2020 22:06

Что киевские власти что Полтавские свои сраки не возят в автобусах. Им людей не понять. Может свои служебные машины отправят на подвоз хотя бы медиков к мед учреждениям?


8 0
0
21 березня 2020 20:37

По поводу медиков, комунальщиков,  и МЧС!!!

С учётом мизерных зарплат которые они получают почему не предоставить им государственный транспорт чисто для рабочих своего предприятия!!!  

Я думаю такое уже давно должны были сделать! И не дожидаться какой-то епидемии!!! По-моему наш народ для этого достаточно плотите налогов!!!


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх