П'ять нових випадків коронавірусної хвороби зафіксували в Чернівцях

20.03.2020, 08:12 Переглядів: 4 482 Коментарів: 4

Загалом в Україні вже 26 хворих

 

В Чернівцях зафіксовано 5 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Таку інформацію повідомило Міністерство охорони здоров'я.


Ввечері 19 березня за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України зафіксовано 5 нових випадків інфікування коронавірусом. Пацієнти ізольовані, їхній стан стабільний.


Наразі в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, три з них - летальні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

1 457
20 березня 2020 08:24

Почалось


4 3
1 179
20 березня 2020 08:48

Нужно просто перестать кашлять, потому что барыги наживаются на пандемии. 

© Голобородько

 

Почему все эвакуированные из-за границы не проходят карантин? Ответственность за все новые внутренние заражения лежит на бестолковой некомпетентной зеленой голобородьковской власти!


19 1
739
1
20 березня 2020 09:04

 Учора було тепло, усі гуляють, людей повно, діти ганяють м,яча. В 5 годин ранку зайшла в АТБ, а там повно пенсіонерів, спілкуються, ждуть соціальний хліб. Невже не доходить, що треба сидіти в норі і не висовуватися Невже не розумієте, що при ігноруванні карантину, хвороба швидко пошириться, і тоді наступить така мить, що кількість хворих людей, що одночасно потребуватиме медичної допомоги в рази перевищуватиме можливості системи нашої медицини надати їм допомогу та належне лікування! Почнеться сортування хворих по їх  тяжкості становища. Отоді почнеться, хто при грошах, хто при владі, має впливові знайомства----ті матимуть шанси на успіх, усі інші -майже приречені. На них , навіть не будуть тратити ніякі  ресурси Не вірю я нашим лікарям,вони хапуги, хто більше заплатить , того і лікуватимуть, бо корупція у нас рулить понад усе!  Так , щоб не допустити такого---- максимально сидіть вдома!!!


27 2
181
20 березня 2020 18:47

почему на западной ни кого камнями не забили, нель было запускатьтысячи гасторбайтеров без обсервации наше честное слово грош ему цена разбежалтсь как тараканы и всё 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх