Посол Індонезії в Україні пан Юдді Кріснанді відвідав Кременчук

17.03.2020, 08:04 Переглядів: 3 111 Коментарів: 1

 

Дипломат завітав до нашого міста з неофіційним візитом

До Кременчука, 13 березня, з неофіційним візитом завітав Посол Індонезії в Україні пан Юдді Кріснанді. Про це на своїй сторінці в фейсбук написав заступник директора Інституту розвитку Кременчука Андрій Мельник. 


 


- Його Високоповажність Посол Індонезії в Україні пан Юдді Кріснанді відвідав мечеть і взяв участь у п'ятничному намазі. Пана Посла сердечно привітав Імам мусульманської громади Кременчука шейх Тагір. Після участі у молитві гостя пригостили азіатськими традиційними східними солодощами. Шейх Тагір зазначив, що мусульманська громада бере активну участь в житті міста, оскільки мусульмани Кременчука - відповідальні люди, які люблять своє місто і Україну. Ми підтримуємо активний контакт з владою міста та багатьма громадськими організаціями, зазначив імам. Посол із захопленням підкреслив, що він любить Кременчук, і вважає, що Кременчук - важливий багатонаціональний індустріальний і полікультурний центр України. - написав Андрій Мельник.


За словами Андрія Мельника, вони обговорили з дипломатом питання, пов'язані з проведенням 10-річчя встановлення Гонгу миру в Кременчуці.


 

Автор: Альона Душенко Фото: Андрій Мельник
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 179
17 березня 2020 08:41

За словами Андрія Мельника, вони обговорили з дипломатом питання, пов'язані з проведенням 10-річчя встановлення Гонгу миру в Кременчуці.

Этот гонг самый убогий из всех, установленных по всему миру. И мне реально стыдно за наш. Он наверное единственный, на котором отмыта наибольшая стоимость по его установке. К самому гонгу претензий нет. Но вы только посмотрите на убогий и безвкусный дизайн и конструкцию того куда его впихнули. Смесь говна, мух и котлет.

Забейте в поиск gong of peace и посмотрите как этот проект реализован в других странах. 

Какой в нем смысл в Кременчуге, если рядом с ним даже нормально сфотографироваться нельзя? Он совершенно недоступен. Он мог бы стать туристической изюминкой, а стал убогим символом местного распила бабла...


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх